Monster Hunter World inceleme (PS4) - Haberler - indir.com

Monster Hunter World inceleme (PS4)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-28 16:30:00
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Teknoloji

Monster Hunter: World'un en temel amacı oyuncuları, canavarları öldürerek daha iyi zırh kazanmaları  ve bu kazandıkları zırhlar ile daha ölümcül canavarları öldürmek için birlikte savaşırlar. Bu Capcom'un en önemli franchise'ı idi.

Oyun, oyun sistemlerinin arkasındaki karmaşıklık ve gizlilikle dolu. Silah kullanımı için bir eğitim alanı var. Harita, avları, varsa nesneyi bulmayı sağlayan scoutflies olarak bilinen bir izleme sistemi ile çok daha iyi tasarlanmış.

Hepsinden iyisi, oyun dünyası, 5 büyük av alanına ayrılırken artık bölge yok. Boş zamanlarda canavarları avlanabileceği kusursuz bir yaşam alanı oluşturulmuş.

Oyunun ayırca komplike olmasa da bir hikayesi var. Zorah Magdaros adında dev bir canavarın izini sürmek için yeni bir dünyaya yelken açan avcıların, akademisyenlerin ve ustaların beşinci macera filosunun bir parçası olarak oyunda yer alıyorsunuz.

Slay-loot-craft mekaniği, birçok aksiyonlu rol yapma var ve bu oyunda  standart bir geri bildirim alarak oyuna bunu yedirmiş. Ancak pek çok oyunun aksine geri bildirimle de oyunculara en kaliteli deneyimi sunmayı amaçlamışlar.

Her kavga büyük bir boss savaşı gibi hissettiriyor ve bir canavarı yolunda başarılı bir şekilde mağlup ederseniz, başarılı hissediyorsunuz. Yeni eşyaların işlenmesi için vücut koruma parçalarını toplamak için öldürülen yaratığı loot'ladıktan sonra ses efektleri ile beraber tehditkar bir yaratıktan sonra iki katı tatmin olmuş gibi hissettiriyor.

Oyunun tekrar oynanabilirlik değeri, oyuna başlamak için 14 farklı silah türünden birini seçilmesi sayesinde önemli ölçüde artıyor. 14 farklı silah türü oyunda 14 farklı oynanış getiriyor. Bu sayede oyunu tekrar tekrar oynayabiliyorsunuz.

Ancak oyunun en büyük eksisinden biri oyuna başlamadan önce kendi başınıza oynatmak isteseniz bile, çevrimiçi bir oturum açmanızı gerektiriyor





PAYLAŞ