Monster Abra A7 V10.2 inceleme - Haberler - indir.com

Monster Abra A7 V10.2 inceleme

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-19 19:01:03
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Donanım

Monter'ın yeni Abra A7 V10.2 dizüstü bilgisayarı, sahip olduğu teknik kadro ışığında performans açısından olduğu kadar fiyat anlamında da en iddialı modeller arasında yerini alıyor. Şu an bu modelin fiyatı ise 7 bin 199 Türk Lirası. Özellikler bakımından oyun severler tarafından mobil platformda gayet tercih edilebilir bir model olduğunu kendi kendine ispatlamış durumda. Bizim her zaman söylediğimiz gibi özelliklerinde dilediğiniz gibi oynamak mümkün. Bu özelliği ile de bu modeli dilediğiniz gibi şekillendirebiliyorsunuz. 

Yeni nesil işlemci özelliği ile kullanıcıların karşısına çıkan bu bilgisayar, aynı zamanda performans olarak gayet başarılı. İncecik çerçeve ile ekrana sahip olan bu bilgisayar bizden tasarım konusunda tam puan alıyor. Oyun severler için özel olarak üretilen bu bilgisayar, geniş bağlantı seçeneğini unutmuyor. 144Hz ekran özelliğinde ve mekanik RGB kalvyeyi bünyesinde taşıyor. Az öncede dediğim gibi bir oyun bilgisayarı olduğu için 4 yönlü soğutma sistemi ile çalışıyor. Aynı zamanda 3 adet ekran çıkışını da unutmamak lazım. Son olarak Sound Blaster Cinema 5 destekli hoparlör özelliği sunan bilgisayar, oyun esansında ya da film esnasında size şahane bir şekilde ses kalitesi yaşatıyor. Ancak bu bilgisayarda hoşumuza gitmeyen tek bir özellik mevcut oda tek kanal RAM sunması. 

Monster Hunter World inceleme (PS4)Monster Hunter World inceleme (PS4)

Kimler almalı? 

Yeni nesil bir oyun notebook'una sahip olmak isteyen ve aynı zamanda kategorisi için uygun fiyatlı bir cihaz arayanlar için bu bilgisayar adeta biçilmiş kaftan diyebilirim. 

 


Monster Hunter World'ün PC versiyonu bilgileri yayınlandıMonster Hunter World'ün PC versiyonu bilgileri yayınlandı
Monster Hunter World, PC oyuncularından ilgi görüyorMonster Hunter World, PC oyuncularından ilgi görüyor

PAYLAŞ