Monster 20.yılını kendi evinde kutluyor - Haberler - indir.com

Monster 20.yılını kendi evinde kutluyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 55 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-02-19 17:16:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Ülkemizin önde gelen teknoloji markalarından birisi olan Monster Notebook, yirminci yılını bitirmesi ile beraber yeni genel merkezinin açılışını gerçekleştirdi. Monster, yüksek performansa sahip dizüstü bilgisayar modelleri ve oyuncu ekipmanları ile faaliyet göstermeye devam ediyor. Monster tarafından 19 Şubat Çarşamba günü gerçekleşen etkinlikte Kozyatağı’ndaki yeni genel merkezi açılışı yapıldı. Açılış kapsamında basın mensupları ile de bir araya gelen Monster Notebook kurucu ve CEO’su olan İlhan Yılmaz, şirketin ilerleyen dönemlerdeki yatırımları ve hedeflerine yönelik açıklamalar yaptı. Türkiye’de 2000 yılında kurulan ve bir dünya markası olma hedefine sahip olan şirketin bu yolculuğunda, Türkiye’nin müşteri memnuniyet en yüksek bilgisayar markası olduklarını ifade ediyor. Diğer yandan bu başarılarını dünya genelinde de sürdürme hedeflerinin olduğunu belirtiyorlar.

Monster kendi evinde yeni başarılar elde edecek

Monster Abra A7 V10.2 incelemeMonster Abra A7 V10.2 inceleme

CEO devam ettiği açıklamasında, koşulsuz bir şekilde müşteri memnuniyet prensibine sahip olduklarını ve yüksek performanslı dizüstü bilgisayar modelleri ile kullanıcılara iyi bir deneyim sunmaya devam edeceklerini belirtiyor. Bu anlayışları sayesinde Türkiye’deki en çok bilinen oyun bilgisayar markası olduklarını dile getiriyor. Ayrıca Yılmaz  “Yirmi sene önce çıktığımız bu yolculukta kullanıcılar ile ömür boyu dostluk kurmayı amaçladık, tüm çalışmalarımızı bu titizlikle sürdürdük. Bugün Türkiye’nin en çok bilinen markalarından biriyiz. Bilgisayar markaları arasında müşteri memnuniyeti en yüksek ve en çok teşekkür edilen markayız. Bununla yetinmedik, yurt dışındaki kullanıcılara yeni pazarlara açılmak için yeni yatırımlarda bulunduk. Yirmi yıl önceki heyecanla ve azimle faaliyetlerimize devam ediyoruz. Artık çalışmalarımızı yeni genel merkezimizde yöneteceğiz. Kadıköy’de küçük bir dükkânda başlayan maceramız bundan böyle markamıza yakışır bu yeni merkezde devam edecek. Başta Monster Notebook ailesine olmak üzere, bugüne dek bize inanan ve destek veren herkese teşekkür ederim. Önümüzdeki dönemde canavar yeni evinde yeni başarılara imza atacak,” dedi.

Özellikle son dönemde hem global hem de Türkiye pazarındaki gelişme ve büyümeleri de yorumlayan CEO, “Türkiye oyun pazarı globaldeki gelişmeye de bağlı olarak bu sene yaklaşık yüzde on büyüme gösterdi. 800 milyon dolarlık bir hacmi geride bırakan Türkiye oyun pazarının 2022’de bir milyar doları aşması bekleniyor. Oyun dünyasına yüksek performanslı ürünler sunan bir firma olarak 2019 yurtdışı çalışmalarımızı yoğun olarak sürdürdüğümüz bir sene oldu. 2020’de ise Avrupa pazarına yönelik yatırımlarımıza ağırlık vereceğiz. Çok yakında Berlin’de yaklaşık bin metrekare büyüklüğündeki bir alanda Avrupa’nın en büyük oyun ve deneyim mağazasını açıyoruz.” Sözlerini dile getirdi.


Monster, Yeni RTX Grafik Kartlı Laptop Modellerini Kullanıcılarla BuluşturduMonster, Yeni RTX Grafik Kartlı Laptop Modellerini Kullanıcılarla Buluşturdu
Monster Nvidia GTX16 Kartlı Gaming Laptop Modellerini DuyurduMonster Nvidia GTX16 Kartlı Gaming Laptop Modellerini Duyurdu

PAYLAŞ