MONKEY ISLAND SPECIAL EDIT.COLL. sistem gereksinimleri - Haberler - indir.com

MONKEY ISLAND SPECIAL EDIT.COLL. sistem gereksinimleri

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-16 19:32:59
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Donanım

Monkey Island Specıal, adlı oyunun günümüze uyarlamasını sağlayan LucasArts'taki geliştirme ekibi, oyunu modern çağa dönüştürüyor, yeniden tasarlanan modern bir sanat tarzı, yeniden usta bir müzikal puan, tam seslendirme ve oyunun yan bölme işlemine yardımcı olacak derin bir ipucu sistemi ile uyarlamaktadır. Kullanıcıları oyun içerisinde bulmaca ve  püristler ile güncellenen elle çizilmiş yeniden hayal kurma ve orijinal klasik sürüm arasında sorunsuz geçiş yapma yeteneğiyle de memnuniyet sağlayacaktır.

Oyun içinde, Maymun Adasının müthiş sırrı için çirkin kahramanın çılgın bir arayışına götürmekte. Korsan zenginliklerinin masalları onu yüksek umutlarla, parasız ve doyumsuz bir merakla Mêlée limanına çeker. Macera böyle devam ediyor.

MEDYA TÜRÜ

DVD

Oyuncu Yaşı

13+

OYUNCULAR

Tekli Oyuncu

TÜR

Aksiyon-Macera

YAPIMCI

Activision

 

Ayrıca The Secret of Monkey Island Special Edition point andclicktarzındaki macera oyunlarının en başarılıları arasında yer alan bir oyun olarak kullanıcı karşısına çıkıyor. Tablet ve telefonlar için elden geçirilmiş görseller içeren oyunun grafikleri tatmin edici seviyede oyuncuları karşılıyor.  Oyunun diyalogalarında ise orjinal oyunun seslendirme çalışılmış olması oyunun gerçekçiliğini arttıran özellikler içerisinde yer alıyor. Oyunun sistem gereksinimleri şu şekilde karşımıza çıkıyor.

İşletim Sistemi: Windows XP® veya Windows Vista®İşlemci: Intel Pentium 4 3GHz veya AMD Athlon 64 3000+Bellek: 256 MB RAM, Vista için 512 MBGrafik: Shader Model 2.0 yeteneği ile 128 MBDirectX®: 9.0c (Mart 2009)Sabit Disk: 2,5GB boş sabit disk alanıSes: DirectX® 9.0c uyumlu ses kartıDenetleyici desteği: Xbox 360 denetleyici

 





PAYLAŞ