Modern Combat 5: Blackout için Geri Sayım Başladı - Haberler - indir.com

Modern Combat 5: Blackout için Geri Sayım Başladı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 16 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Gameloft tarafından geliştirilen ve büyük beğeni toplayan FPS serisi Modern Combat'ın yeni versiyonu Modern Combat 5: Blackout'un, bu ayın sonuna doğru yayınlanacağı duyuruldu.

Eski seriden farklı olarak SSAO adı verilen teknoloji kullanılarak geliştirilen ve teknik yeniliklerin getirildiği oyunda gerçek zamanlı gölgelendirme, doğal karakter fizikleri ile geliştirilmiş ışıklandırma sisteminin yanı sıra oyuncuları dört farklı sınıf bekliyor olacak.

Modern Combat 5: Blackout

Oyuncular, Assault ile orta mesafeli çatışmalara katılabilecekleri gibi Heavy ve RPG kullanabilecekler. Sniper ile uzun mesafeli atışların yapılabileceği oyunda ilerledikçe silahların geliştirilmesi ve özelleştirilmesi de sağlanacak. Ayrıca oyunda kamuflaj ile gizlenme imkanı bulunuyor.

Her sınıf için ayrı özelliklerin bulunduğu Modern Combat 5: Blackout'ta aktif ve pasif yeteneklerle beraber çeşitli bonuslara ek olarak Campaign, Spec Ops ve Multiplayer modları da bulunuyor.

iOS, Android ve Windows Phone platformlarında çıkış yapması beklenen Modern Combat 5: Blackout ile mobil FPS deneyimi daha iyi seviyelerde oyunculara sunulacak. Oyunun bir önceki sürümünü indirmek için aşağıdaki bağlantıları kullanabilir, Gameloft tarafından yayınlanan yeni duyuru videosunu izleyebilirsiniz.




Modern Combat 5: Blackout Duyuru Videosu


PAYLAŞ