Mockup Photos nedir? - Haberler - indir.com

Mockup Photos nedir?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-04-10 23:09:51
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Teknoloji

Bir web sitesine sahipseniz veya kişisel bir blogunuz varsa kendi siteniz için yapacağınız tasarımları bizzat ele almak istiyorsanız , Behance ve Pinterest tarzı sitelerde kaybolmamanız içten bile değil.

İnternet sitesi açmak veya bir blog açmak çağın istek uyandıran popüler bir girişim ve hobi yöntemleri arasında yer alıyor. Ancak bu hobi ve girişimler zaman zaman başarısızlıkla sonuçlanacağı gibi bazen de sahiplerini başarıya ulaştırmakta. İnternet sitesi konusunda tasarım ve görselliğin ön planda olması büyük bir önem arz ediyor. Bunun için bir takım araçlara ihtiyacınız olabiliyor.

Kendi platformunuz için tatlı ve ücretsiz görsellere sahip olmak istiyorsanız bu konuda Mocup Photos imdadınıza yetişecek. Zengin görsel kütüphanesi ile 1 dakikadan kısa bir sürede tasarlayabileceğiniz görseller ile siteye ister e-posta ister Facebook hesabınız ile giriş yaparak üye olabilirsiniz. Siteden ücretsiz olarak yararlanabilmek isterseniz yapmanız gereken oldukça basit. Sitenin sol üst kısmında bulunan "Freebies" bölümüne tıklayarak birbirinden farklı tasarımlara ücretsiz olarak sahip olmanız mümkün. Eğer bu tasarımlarda aradığınızı bulamadıysanız ve daha özel şeyler arıyorsanız Muckup Photos' un premium üyelik paketine aylık 19 dolar ödemeniz dahilinde yararlanabilirsiniz. Premium üyelik aldığınız zaman sınırsız fotoğraf indirme hakkınız bulunuyor. Ayrıca 430' dan fazla tasarım çeşitlerine göz atabilecek ve istediğiniz tasarımı sitenizde uygulayabileceksiniz. Ticari lisans alabilir ve üyeliğinizi istediğiniz zaman iptal edebilmeniz de mümkün. Tasarım ile ilgili iş yükünüzü hafifletmek isteyenler ve web sayfasında görselliğe önem verenler için siteye  göz atmasında yarar var.





PAYLAŞ