Moblobi.com Kitlesel Fonlama Etkinli Bugün! - Haberler - indir.com

Moblobi.com Kitlesel Fonlama Etkinli Bugün!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-06-29 18:42:40
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Etkinlik

Girişimcilerin projelerinin fonlanmasını ve pek çok hayalin gerçeğe dönüşmesini sağlayacak olan Kitlesel Fonlama; yatırımcılar için de küçük bütçelerle yatırım sağlayacak yeni bir alternatif oluşturuyor.

Kitlesel Fonlama Etkinliği Ne Zaman? Nerede?

Moblobi.com olarak Kitlesel Fonlama'yı 29 Haziran Cuma günü (bugün) saat 18.30'da İstanbul Teknik Üniversitesi Arı 3  binası -1 konferans salonunda sektörün önemli isimleriyle konuşuyor olacağız!

Kitlesel Fonlama Etkinliği Konuşmacıları Kimler?

Moderatörlüğü Moblobi.com olarak bizim gerçekleştireceğimiz etkinlik konuşmacılarının tümü çok yakında açıklıyor olacağız, takipte kalın:

  • Didem Cikse (Arıkovanı Ürün Müdürü)
  • Ebru Gürses (Fongogo.com Kurucu Ortak)
  • Gülsüm Çıracı (StartupFon.com Kurucu)
  • Hakan Yıldız (Fonbulucu.com Kurucu)
  • Hulusi Berik (Kitlesel Fonlama Derneği Başkanı)

Kitlesel Fonlama Etkinliği'nde Neler Konuşulacak?

Kitlesel fonlama hakkında bilinmeyen ve netlik kazanmayan pek çok konu var. Bu nedenle Moblobi.com olarak Kitlesel Fonlama alanındaki bilgi kirliliğini engellemek ve bilinçliliği arttırmak adına sektörün profesyonelleri ile bir araya geleceğiz ve kafamızdaki soruları tartışacağız. Konunun önemli isimleriyle; sermaye hem de ödül bazlı kitlesel fonlamaplatformlarını ve nasıl çalıştığını, yeni çıkacak kitlesel fonlama yasasının neler sağlayacağını, bu sisteme nasıl ve hangi platformlardan girilebileceğini ve kitlesel fonlama hakkında merak edilenleri konuşuyor olacağız.

Kitlesel Fonlama Etkinliği'ne Kimler Katılmalı?

Hem girişimcileri hem de bu girişim ve projelere yatırım yapacak olan olan yatırımcıları, aklındaki soru işaretlerinin silinmesi için etkinliğe katılabilirsiniz.

Kitlesel Fonlama Etkinliği'ne Nasıl Kayıt Olabilirsiniz?

Etkinlik 'ücretsiz' olup, kayıt zorunludur. Kontenjan sınırlıdır ve dolduğunda kayıt kapanacaktır.

Kayıt için aşağıdaki formu doldurmanız yeterlidir. Dilerseniz sosyal medya hesaplarımızdan veya Eventbrite üzerinden de buraya kayıt olabilirsiniz.





PAYLAŞ