Mobilin yeni strateji oyunu Savaş Meydanı yayınlandı - Haberler - indir.com

Mobilin yeni strateji oyunu Savaş Meydanı yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-06-12 17:15:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

Günden güne gelişen mobil oyun sektöründeki oyunlar, sektörle doğru orantılı olarak gelişiyor. Mobil pazarda her geçen gün yeni bir oyun piyasaya çıkıyor. Bunun yanı sıra, artık video oyun geliştiricileri de oyunlarını mobil platformlara uyarlayıp yayınlıyorlar. Sadece mobil oyun dünyasından ismi tanınan ve sektörün en iyilerin biri olarak kabul edilen Netmarble'da, oyun severler için yeni bir mobil oyun duyurdu. Netmarble imzalı yeni Savaş Meydanı isimli mobil oyun, bir strateji oyunu. Gerçek zamanlı olan Savaş Meydanı, özgün savaş teçhizatları ve askerleri ile oyuncuların ilgisini çekmeye hazırlanıyor. Oyunda kazanmak için tamamen savaş stratejinizin iyi olması gerekiyor.

Savaş Meydanı Android platformu için yayınlandı

Oyun tutkunlarının, mobil oyun dünyasında en çok ilgi gösterdiği oyun türlerinden birisi strateji oyunları olarak karşımıza çıkıyor. Tümüyle Türkçe içeriğe ve karakterlere sahip olan Savaş Meydanı, strateji oyunları anlamında oyuncuların yeni tercihi olabilir. Oyunda, askeri rütbeler bulunuyor ve bu rütbeler, gerçek askeri rütbelere göre ayarlanmış. Aynı zamanda oyunun kendine has bir oynanış tarzı olması da dikkat çekici, Kart mekaniklerine sahip olan Savaş Meydanı, hem gerçek oyuncularla hem de hikaye modu ile tek başınıza oynama seçeneği sunuyor.

Savaş Meydanı indir

Savaş Meydanı, haritada  'Tarafsız Bölge' olarak adlandırılıyor. Amacınız ilk etapta bu bölgeyi ele geçirmek. Bu bölgeyi ele geçirdiğinizde, karargahınız, düşmana roket saldırısı başlatıyor. Oyunla ilgili olarak yorum yapan Netmarble EMEA CEO'su Barış Özistek, şunları söyledi, 'Savaş Meydanı oyununda oyuncular neredeyse göğüs göğse hatta kıran kırana karşılıklı çarpışacak. Heyecanlı nefes kesen bölümlerin olduğu savaş oyununun müthiş ilgi görmesini bekliyorum. Oyunda ayrıca Türk oyuncuların çok seveceği yerel karakterlere de yer verdik. Savaş Meydanı'ndaki komutanlara vereceğim en önemli taktik şu: En iyi savunma her zaman hücumdur! Savunmada kalmayın, saldırıya geçin ve savaş moduna girin!' Savaş Meydanı, 6 Haziran'dan itibaren Google Play üzerinde ücretsiz olarak yerini aldı. Yakın bir zaman içerisinde oyunun App Store'a da gelmesi bekleniyor.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ