Mobil'den Usta Bulma Uygulaması: Ustaİste - Haberler - indir.com

Mobil'den Usta Bulma Uygulaması: Ustaİste

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 58 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Kullanıcıların her türlü arızayla bakım işlerinde ihtiyaçları olan ve bulundukları konuma en yakında bulunan ustalara ulaşarak çağırmalarını sağlayan Ustaİste mobil uygulamasını ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.

Evinizde, iş yerinizde ya da dışarıda kendi başınıza halledemediğiniz sorunlar için ihtiyacınız olan yetkili veya uzman kişileri bulmak için kullanabileceğiniz Ustaİste uygulaması mobil cihazlarınız üzerinden onlara hızlı ve kolay bir yolla ulaşabilmenizi sağlamaktadır. 

Uygulamada bulunan arama çubuğu aracılığıyla ya da kategoriler üzerinde yer alan meslek alanlarından ihtiyacınız olan ustayı arayabileceğiniz gibi uygulamada bulunan konum bulma özelliği sayesinde bulunduğunuz yere en yakın olan ustaların listesini görebilirsiniz.

Ustaİste

Uygulama sayesinde ustaların bulunduğu yeri harita üzerinde görebilir, ustaların profillerini inceleyebilir ve ara butonuna tıklayarak doğrudan seçtiğiniz usta ile iletişim kurabilirsiniz.

Ayrıca uygulamada bulunan ACİL butonunu kullanarak acil ihtiyaçlarınız anında (çilingir, su tesisatçısı, elektrik tesisatçısı gibi) ustalara erişebileceğiniz gibi ustaiste.com platformu ile senkronize bir şekilde çalışabilen uygulama aracılığıyla ara-bul-anlaş sistemi sayesinde işlerinizi en kısa zamanda halledebilirsiniz.

Sade ve anlaşılabilir bir arayüze sahip olan Ustaİste uygulamasını Android, iPhone ve iPad cihazlarınıza aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla ücretsiz olarak indirebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ