Mobil'den Çağrı Atma Devri 'Yo' ile Sona Eriyor - Haberler - indir.com

Mobil'den Çağrı Atma Devri 'Yo' ile Sona Eriyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

'It's that simple' yani 'bu kadar basit' mottosuyla yola çıkarak tasarlanan Yo, kullanıcıların mobil cihazları üzerinden tek bir karakter bile yazmadan birbirleriyle selamlaşmalarını veya iletişim kurmalarını sağlıyor.

Cep telefonlarında arayacağınız kişiye çağrı atma devrine son vereceğini düşündüğümüz uygulama, herhangi bir kullanıcı hesabı açmadan ya da giriş yapmadan sadece kullanıcı adı seçerek, listenizde yer alan kişilere 'Yo' yani 'selam' yollayabilmenizi amaçlıyor.

Yo

Uygulamayı cihazınızda açtıktan sonra Go butonuna basarak bir sonraki sayfada uygulamaya ait ipuçlarına ulaşabileceğiniz gibi yine aynı sayfa üzerinden yardımda alabilirsiniz.

Herhangi bir ayar yapmadan kolaylıkla kullanabileceğiniz uygulamaya dilediğiniz kullanıcıları ekleyebilir ya da arkadaşlarınızı davet edebilirsiniz. Listenizde olan kullanıcıları ekran üzerinden her an görmenize de olanak sunan uygulama ayrıca istediğiniz kişiye dilediğiniz herhangi bir zaman Yo göndermenize de izin veriyor.

Eğlenceli işleyişiyle özellikle sıkı arkadaş grupları için tavsiye edebileceğimiz Yo uygulamasını aşağıdaki bağlantı üzerinden Android, iPhone ve iPad cihazınıza ücretsiz olarak indirebilir ve hemen Yo göndermeye başlayabilirsiniz.





PAYLAŞ