Mobil Veri Kotası Aşımına Opera Max ile Son Verin - Haberler - indir.com

Mobil Veri Kotası Aşımına Opera Max ile Son Verin

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Özellikle GSM operatörlerinin koyduğu kota sınırından şikayetçi olan mobil kullanıcıların işine yarayacak olan Opera Max uygulaması sayesinde Android cihazınızdaki veri kullanımını yüzde 50 oranında azaltabilirsiniz.

Uzunca bir zamandır kapalı beta olarak kullanımda olan ve bugün itibari ile Google Play Store'da Android kullanıcılarının indirmesine sunulan Opera Max, mobil cihazlardaki veri kullanımını azaltmak amacı ile geliştirilmiş olan tarayıcı uygulamasıdır. Uygulama sayesinde operatörlerin uyguladıkları kota sınırını tasarruflu bir şekilde kullanabilirsiniz.

Opera Max Android indir

Youtube, Instagram, Vine ve Flipboard gibi daha pek çok uygulamanın veri trafiğini analiz edebilmesinin yanı sıra video, fotoğraf ve metinleri sıkıştırarak bu verileri Opera sunucuları üzerine depoluyor. Bu sayede de kullanıcıların cihazlarına indirmek istedikleri verileri sıkıştırılmış halleri ile ileterek daha az veri kullanımına imkan tanıyor.

Şu an için sadece şifrelenmiş sitelerde kullanımı mümkün olan Opera Max'da henüz Facebook desteğinin bulunmadığını da hatırlatmakta fayda görüyoruz. Reklamlı olarak ücretsiz ve reklamsız olarak aylık 1 USD ücret ödeyerek kullanabileceğiniz uygulamayı aşağıdaki bağlantı yardımıyla Android cihazınıza indirebileceğiniz gibi aynı zamanda Opera Max Tanıtım Videosu'nu izleyerek uygulama hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.





PAYLAŞ