Mobil Uygulamanın Gurmesi: Meal Box Çıktı! - Haberler - indir.com

Mobil Uygulamanın Gurmesi: Meal Box Çıktı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Taze, sağlıklı, lezzetli yemekler sunan Türkiye'nin en yeni gurme yemek zinciri Meal Box, iOS cihazlar için ilk mobil uygulamasını çıkardı. Uygulama sayesinde Meal Box'ın taze gurme yemeklerini artık iPhone'unuzdan da kolayca sipariş verebilirsiniz.

Meal Box; taze ve sağlıklı ev yemeklerini sıcak ve hızlı şekilde paket servis formatında sunan ve siparişlerini online kanallardan (web, mobil, telefon) alan Türkiye'nin en yeni gurme restoran zinciri.

Meal Box

Şimdilik İstanbul'da 10 şubesi bulunan Meal Box, Acıbadem, Ataşehir, Suadiye, Beşiktaş, Etiler, Maslak, Göktürk, Şişli, Altunizade ile Cihangir'e sıcak ve hızlı yemek servisi sunuyor.

Tüm lezzetleri duayen şeflerin özel tarifleriyle hazırlanan Meal Box'ta, yemeklerin besin ve kalori değerleri; diyet ve fitoterapi uzmanları tarafından kontrol altında tutulduğu gibi verilen siparişler de Meal Box özel sunumuyla Amerikan servisli ve ödüllü kutu içerisinde müşteriye teslim ediliyor.

Eğer sizde sağlıklı ve taze yemek siparişi vermek istiyorsanız, hemen aşağıdaki bağlantı aracılığıyla Meal Box iOS uygulamasını iPhone ya da iPad telefonunuza indirebilirsiniz.

Ayrıca siparişler Mealbox.com.tr üzerinden ve 444 9 434 numaralı çağrı merkezinden de telefonla verilebiliyor.





PAYLAŞ