Mobil Uygulamaları Güncellenen Pinterest, Hızla Büyüyor - Haberler - indir.com

Mobil Uygulamaları Güncellenen Pinterest, Hızla Büyüyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Özellikle bayanlara hitap eden Pinlerin atıldığı platform olarak bilinen popüler sosyal medya platformu Pinterest'in son altı ay içerisinde yüzde 50 büyüdüğünün açıklanmasıyla birlikte mobil uygulamaları da güncellendi.

Pinterest'in CEO'su Ben Silbermann'ın San Francisco'da yaptığı bir açıklamaya göre, şirketin son altı ay içerisinde yüzde 50 büyüdüğünü ve özellikle kullanıcıların sağladığı etkinin bu büyümede oldukça büyük bir role sahip olduklarını belirtti. Toplamda 30 milyardan fazla Pin yapıldığını da açıklayan Silbermann, önümüzdeki aylarda şirketin daha da büyüyeceğini açıkladı.

Pinterest

Ayrıca bugün itibariyle mobil uygulamaları güncellenen Pinterest, bu güncellemesiyle beraber mobil kullanıcı deneyimini arttırma amacının yanı sıra butik arama motoru olma yolunda da hızla ilerlediğini gösterdi. 

Guided Search (Rehberli Arama) adı verilen yeni özelliğiyle artık kullanıcılar Pinterest üzerinde arama yaptıklarında kategori bilgileri haricinde de pek çok detaya ulaşabilecekler. 

Pinterest'in Android ve iPhone cihazlar için geliştirilmiş olan mobil uygulamalarını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilir ve yeni gelen Guided Search özelliğinin tanıtıldığı tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




Pinterest Rehberli Arama Tanıtım Videosu


PAYLAŞ