Mobil Strateji ve Savaş Oyunu: Defense 39 (Video) - Haberler - indir.com

Mobil Strateji ve Savaş Oyunu: Defense 39 (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Kule savunma ve aksiyon türlerini bir arada sunan Defense 39, 2.Dünya Savaşı yıllarında Polonya'yı işgal etmeye çalışan Alman Nazi birliklerine karşı mücadele edeceğiniz sürükleyici bir mobil strateji oyunudur.

Polonya birliklerinin kontrolünü ele alarak üzerinize saldıran Alman ordusuna karşı ayakta durmaya çalışacağınız oyunda piyadeler, tanklar, jipler ve kamyonlar gibi düşman unsurlarını sahip olacağınız bazuka, makineli tüfek veya hava topu gibi silahlar ile yok edebilirsiniz.

Defense 39

Kule savunma türünden farklı olarak kuleler yerine siperlerin arkasında yer alan birlikleri kullanacağınız yapımda en hızlı ve en doğru stratejiyi belirleyerek düşmanla mücadele edebileceğiniz gibi kazandığınız her zafer sonrasında çeşitli madalyaların da sahibi olabilirsiniz.

Savaş ve strateji oyunlarını seven mobil cihaz kullanıcıları için tavsiye edeceğimiz Defense 39'u Android, iPhone ya da iPad cihazınıza ücretsiz olarak indirmek için aşağıdaki bağlantıları kullanabilir, geliştirici tarafından yayınlanan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




Defense 39 Tanıtım Videosu


PAYLAŞ