Mobil Soru-Cevap Uygulaması Jelly Yayınlandı - Haberler - indir.com

Mobil Soru-Cevap Uygulaması Jelly Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Twitter'ın kurucularından Biz Stone'un 8 kişilik ekibi ile geliştirdiği Jelly uygulaması mobil platformlar için resmen duyurularak App Store ve Google Play'de yayınlandı.

Biz Stone'un uzun zamandır üzerinde çalıştığı Jelly uygulaması tamamen ücretsiz olarak Android ve iOS platformları üzerinden indirilebilmektedir. Jelly uygulamasını bir soru-cevap platformu olarak nitelendirebileceğimiz gibi Jelly'de benzerlerine kıyasla diğer uygulamalardan farklı olarak fotoğraf kullanarak soru sorulmaktadır. Aynı zamanda arkadaşlarınızın sorduğu sorulara yanıt verebilir ve beğendiğiniz soruları favorilerinize ekleyebilirsiniz. Favorilerinize eklemiş olduğunuz soruları tekrar görebilirsiniz.

Her defasında farklı fotoğraf ve soru ile karşılaşacağınız uygulama içerisinde parmağınızı kaydırarak sorular arasında gezinebilirsiniz. Jelly fotoğraf paylaşımı ve soru-cevap özelliklerini bir arada kullanarak kullanıcılarını dünya çapındaki diğer kullanıcılara sorularını açıklama zahmetinden kurtarmış ve bu alandaki liderliğini kanıtlamış oluyor.

Android ve iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak yükleyebileceğiniz Jelly'i sitemizden indirebilir ve ayrıca uygulama hakkında fikir sahibi olmak için videoyu izleyebilirsiniz.




Jelly Tanıtım Videosu


PAYLAŞ