Mobil Rehber Yönetim Uygulaması: addappt (Video) - Haberler - indir.com

Mobil Rehber Yönetim Uygulaması: addappt (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Mobil cihazlarınızda yer alan kişi listelerinizi kolaylıkla yönetmeniz amacıyla geliştirilmiş olan addappt, işlevsel özelliklere sahip ücretsiz bir mobil rehber yönetim uygulamasıdır.

Uygulama sayesinde kişi listelerinizi yeniden düzenleyebilir, yeni kişiler ekleyebilir, bu kişileri belirlediğiniz kategoriler altında gruplandırabilir ya da gruplara aynı anda mesaj gönderebilirsiniz.

addappt

Kolay kullanılır arayüz imkanı sunan uygulama, arkadaşlarınızın son iletişim bilgilerini otomatik senkronize ederek iletişim bilgilerinin sürekli olarak güncel kalmasını da sağlamaktadır.

Rehbere eklediğiniz her bir kişi için 5'er fotoğraf ataması yapmanıza da imkan tanıyan uygulama ayrıca herhangi bir kişi açıkken sadece cihazınızı sallayarak o kişinin hızlı bir şekilde aranmasına da imkan sunuyor.

Kesinlikle reklam ya da üçüncü parti şirket bilgilerinin yer almadığı temiz arayüzüyle ücretsiz olarak indirmeye sunulan rehber yönetim uygulaması addappt'yi aşağıdaki bağlantılar üzerinden Android, iPhone ya da iPad cihazınıza indirebilir, geliştirici tarafından yayınlanan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




addappt Tanıtım Videosu


PAYLAŞ