Mobil platformda, Apex: Legends yerine oynayabileceğiniz 5 bomba oyun - Haberler - indir.com

Mobil platformda, Apex: Legends yerine oynayabileceğiniz 5 bomba oyun

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-09 14:30:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Oyun

2 günden bu yana oyun dünyasında sarsıntı etkisi yaratan Apex: Legends henüz mobil platformlara gelmiş değil. Bizde indir.com okurları için Apex: Legends değerinde olan 5 oyunu sizler için sıraladık. Hadi gelin bu oyunlar neler birlikte göz atalım.

Apex: Legends, duyurulduğu günden hemen sonra oyun sektörüne girdi ve oyun dünyasını resmen salladı. Titanfall tarafından geliştirilen bu oyun battle royale dünyasının yeni yıldızı olması hedefiyle EA tarafından büyük bir heyecanla pazara sürülen oyun, 2 günde 5 milyon kullanıcıya ulaştı. Fakat oyunun şu an için bir mobil platformu yok. Bu oyunu mobil platformda uzun bir sürede görmeyecek gibiyiz. Bizde sizler için bu oyunun havasında olan başka oyunları sıralıyoruz. Hadi gelin bu oyunlar neler birlikte göz atalım.

İnternet Güvenliği için 10 Tavsiyeİnternet Güvenliği için 10 Tavsiye

1- Fortnite Battle Royale

Kim ne derse desin Fortnite mobil platformda hala sorunsuz bir şekilde çalışan ve akıcı bir deneyim yaşatan oyunlar arsında yerini alıyor. Halen bu oyunu oynamadıysanız hemen indirmenizi tavsiye ediyoruz.

2- PUBG Mobile

Son dönemlerdeki toplanışı ve oyuncuların görüşlerine verdiği değer gözler önüne alınması gereken PUBG, özellikle son dönemde gelen geniş kontrolcü desteği fazlasıyla kıymetli.

3- Brawl Stars

Şayet ciddi oyun oynamaktan artık sıkılmış bir indir.com okuru iseniz, daha renkli, takım tabanlı bir aksiyon macerası arıyorsanız, Brawl Star tamda sizin severek oynayacağınız oyunlar arsında yerini alıyor.

4- Guns of Boom

Overwatch ve Borderlands türü hafif cel-shade garfiğe sahip oyunları seven okurumuz iseniz Guns of Boom tamda size göre diyebiliriz. Oyun özelleştirme seçenekleri ile size daha cazibeli gelebilir.

5- Battle Bay

Angry Birds’ün yapımcısı olan Rovio’dan gelen, deniz savaşları türü bir oyun olan bu oyun, oldukça ilginç bir oyun olarak karşımıza çıkıyor. Bir defa bu oyunu oynamaya başladınız mı bir daha bırakmanız oldukça güç olacaktır.


 


Bu zamana kadar en çok satan 10 telefonBu zamana kadar en çok satan 10 telefon

Apex Legend Karakter Yetenekleri


PAYLAŞ