Mobil Navigasyon ve GPS Uygulaması: Garmin Viago (Video) - Haberler - indir.com

Mobil Navigasyon ve GPS Uygulaması: Garmin Viago (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Navigasyon sektörünün liderleri arasında yer alan Garmin, popüler olarak ülkemizde kullanılan Yandex.Navigasyon ve Google Maps'e rakip olacak mobil navigasyon uygulaması Viago'yu duyurdu.

Alışılagelmiş pahalı navigasyon uygulamalarından farklı olarak sadece 2 TL ücret ödeyerek sahip olabileceğiniz Garmin Viago, ABD ve Avrupa haritalarına tüm kullanıcıların erişebilmesini sağlıyor.

Garmin Viago

Sesli trafik yönlendirme, otoban ve trafik işaretlerinin gerçekçi görüntülerle sürücülere gösterilmesi, sürücülerin otoban çıkışlarında hangi şeritte kalmaları gerektiğini gösteren detaylı işaretleme, hız limiti uyarıları, alternatif rota belirleme ve çizme, istediğiniz herhangi bir ülkeye ya da bölgeye ait haritayı indirerek cihazınıza kaydetme gibi daha pek çok özelliği Garmin Viago uygulamasında bulabilirsiniz.

Bu özelliklerin yeterli olmadığı durumlarda ise uygulama içi satın alma yoluyla ek özelliklerin de sahibi olabilirsiniz. Örnek olarak; indirdiğiniz herhangi bir ülke haritasının çevrim dışı kullanılması özelliğini satın alabilirsiniz. Ek özellikler için ekstra olarak 4.99 ile 9.99 TL arasında ücret ödemeniz gerektiğini de sizlerle paylaşmamızda fayda var.

Hem Android hem de iOS cihazlarınızda kullanabileceğiniz Garmin Viago uygulamasını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilir, geliştirici tarafından yayınlanan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




Garmin viago Tanıtım Videosu


PAYLAŞ