Mobil Kriket Oyunu: Stick Cricket (Video) - Haberler - indir.com

Mobil Kriket Oyunu: Stick Cricket (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Ülkemizde pek tanınmayan spor dalları arasında yer alan kriket sporunun konu edildiği Stick Cricket, mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz oldukça eğlenceli bir spor oyunudur.

11'er kişilik takımlar halinde mücadele edilen bu oyundaki amacınız; rakip takım oyuncusu tarafından atılan topun, kendi kalenize gitmesini engellemek ve rakip takımın kalesine attığınız topları puana çevirmek olacak. Ayrıca fırlattığınız topu saha dışına çıkmadan yakalamaya çalışmalısınız.

Stick Cricket

Çöp adam şeklinde tasarlanmış oyuncu karakterleriyle son derece eğlenceli bir yapıya sahip olan oyunda, 16 farklı takımdan dilediğinizi seçerek rakiplerinizin karşısına çıkabilir ve dünyanın 14 ülkesinde yapılan turnuvalarda kupa kazanmak için mücadele edebilirsiniz.

Buna ek olarak mobil cihazınızda bulunan Bluetooth bağlantısını aktif ederek, arkadaşlarınız ile de karşılıklı olarak maçlar yapabileceğiniz oyundaki oyun kontrolleri de son derece basit bir şekilde tasarlanmış.

HD grafiklere sahip olan Stick Cricket oyununu Android ve iPhone cihazınıza ücretsiz, iPad tabletinize ise 3.99 USD ücret karşılığında indirerek hemen oynamaya başlayabilirsiniz. Ayrıca geliştirici tarafından yayınlanan tanıtım videosunu da aşağıdan izleyebilirsiniz.




Stick Cricket Tanıtım Videosu


PAYLAŞ