Mobil Konferans Uygulaması BBM Meetings Yayınlandı! - Haberler - indir.com

Mobil Konferans Uygulaması BBM Meetings Yayınlandı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 23 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Mobil ekosistemindeki pastadan daha fazla pay kapmaya çalışan BlackBerry, BBM mesajlaşma uygulamasından farklı olarak geliştirdiği ve daha profesyonel bir yaklaşım içeren BBM Meetings adlı mobil konferans uygulamasıAndroid için yayınladı.

Aynı anda 25 kişiye kadar konferans görüşme yapılmasına imkan tanıyan uygulama ile konferans esnasında ekranlarımızı paylaşabileceğimiz gibi sohbet sırasında sadece tek bir tıklama ile canlı görüşme odası oluşturulabiliyor.

BBM Meetings

Rehber, e-posta ya da BBM kullanarak konferans planlaması yapılabilen uygulamada, ayrıca diğer kullanıcılara davet gönderilebiliyor. PIN ya da ID kodlara gerek olmadan kullanıcıların kolay bir şekilde konferansa davet edilebildiği BBM Meetings şimdilik sadece Android ve BlackBerry kullanıcılarının indirmesine sunulmuş durumda.

İlerleyen günlerde Windows Phone ve iOS platformunda da yayınlanacağı bilgisi aldığımız uygulamayı 30 gün boyunca ücretsiz, sonrasında ise aylık 13.75 dolar ödeyerek kullanmaya devam edebilirsiniz.

Android için ücretsiz olarak kullanıma sunulan BBM Meetings uygulamasını aşağıdaki bağlantı aracılığıyla indirebilirsiniz.





PAYLAŞ