Mobil Kart Oyunu: Magic 2014 (Video) - Haberler - indir.com

Mobil Kart Oyunu: Magic 2014 (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

En geniş kapsamlı ve bir o kadar da eğlenceli oynanışıyla kendi türündeki en iyi oyunlardan birisi olan Magic 2014, ücretsiz olarak mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kart oyunudur.

Hearthstone oyununu bilenlerin oynamakta zorluk çekmeyeceğini düşündüğümüz Magic 2014'de, klasik kart oyunlarında olduğu gibi kendinize özel kart destesi oluşturup, bu destelere büyücüler, büyüler ve çeşitli güçlendirmeler ekleyerek, rakiplerinizin karşısında üstünlük kurmak ve onları masada yok etmek için çaba göstereceksiniz.

Magic 2014

Ücretsiz olarak indirmeye sunulan versiyonda 5 kart'a sahip olabileceğiniz gibi ek olarak 3 paket kart hediyesi alacaksınız. Oyunu beğenmeniz halinde satın alacağınız ücretli sürümde ise 250'den fazla kart kilidini açtırabilir, 10 farklı bulmacayı çözebilir ve 7 paket'de kartın sahibi olabilirsiniz. 

Kart oyunlarını seven mobil kullanıcılara için tavsiye edeceğimiz Magic 2014'ü aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla Android, iPhone ya da iPad cihazınıza indirebilir ve geliştirici tarafından yayınlanan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




Magic 2014 Tanıtım Videosu


PAYLAŞ