Mobil İş Arama Uygulaması: Jobr - Haberler - indir.com

Mobil İş Arama Uygulaması: Jobr

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Geçen ay yaptığımız haberle tanıttığımız LinkedIn Job Search adlı uygulamaya benzerliğiyle dikkatimizi çeken Jobr, dünya genelindeki seçkin şirketlerin iş ilanlarına ulaşılmasını sağlayan ücretsiz bir mobil iş arama uygulamasıdır.

Uygulamanın geliştiricilerine göre 'eğlenceli' iş arama imkanı sunan Jobr uygulaması sayesinde sadece ilgilendiğiniz sektördeki size uygun olan iş ilanlarına göz atabiliyorsunuz. İş arayışı içerisinde olan kullanıcılar herhangi bir iş ilanıyla ilgilendiklerini söyledikleri anda uygulama üzerinden karşıdaki şirketin yetkilileri sizinle iş görüşmesine fiilen başlamış oluyor.

Jobr

İş süreciyle ilgili önemli bilgileri de iş arayan kullanıcılara sunabilen Jobr, iş veren şirketin hangi nitelikte ya da özellikte personel aradığını size gösterebiliyor. Ayrıca uygulamada bulunan bir çeşit filtreleme sistemi ise işverenlere personel alım sürecinde kolaylık olması adına, o sektörle ilgili olmayan ya da başka sektörlerde kariyer yapan kişilerin iş başvurularını da engelleyebiliyor.

Uygulama iş veren ve iş arayan kişinin fiziksel başvuru sürecinden önce gereksiz personel adaylarının elenmesi amacıyla bir de sohbet imkanı sağlıyor. Bu sayede iş arayanlar iş verenle konuşma imkanına sahip olabiliyor.

Şimdilik sadece iOS platformunda yayınlanan ancak Android versiyonunun da ilerleyen günlerde yayınlanacağı bildirilen mobil iş arama uygulaması Jobr'yi aşağıdaki bağlantı aracılığıyla indirebilir, uygulamayla ilgili yayınlanan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ