Mobil internetin bitmesi durumunda yapılacak 10 şey ! - Haberler - indir.com

Mobil internetin bitmesi durumunda yapılacak 10 şey !

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-07-02 11:42:00
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Donanım

Yaz tatil sezonunun başlaması ile birlikte bir bir tatile çıkmaya başlıyoruz. Tatile çıkılması durumunda yaşanılacak en önemli sorunların başında da evden ayrıldığımız için  Wi-Fi'lerimizden de ayrılıyoruz. Bu durumdan muzdarip olan ve mobil interneti bittiği için sıkıntılar yaşayan kullanıcılar için 10 farklı alternatif sunduk.

Mobil İnternetin Bitmesi Durumunda Yapılacakler

Taşınabilir Wi-Fi Modem Kullanma

Akıllı telefonunuzda internetiniz bitiyorsa en mantıklı iş taşınabilir modem kullanmaktır. Normal modem mantığı ile çalışan bu cihazlar ile SIM kart takılarak cep dostu tarifelerle internetin keyfini çıkarabilirsiniz.

SIM Kart Slotu Bulunan Bir Laptop Kullanmak

Yeni nesil dizüstü bilgisayarların sunduğu bu özellik sayesinde SIM kart slotu sayesinde taşınabilir modemler kullanmanıza gerek kalmadan internette gezinebilirsiniz.

Dahili Wi-Fi bağlantısı olan bir arabaya binmek

Yurt dışında oldukça yaygın olarak kullanılsa da ülkemizde yalnızca çok lüks araçlarda karşımıza çıkan bu özellik sayesinde internet keyfini yaşayabilir , ayrıca bu özelliğin bulunmadığı araçlarda ise  arabalarda bulunan 12v soketine takılabilen Wi-Fi aparatları ile internetten mahrum kalmadan yolculuk yapabilirsiniz.

Toplu Taşıma veya AVM' leri tercih etmek

Ülkemizde de giderek yaygınlaşan bu hizmet sayesinde toplu taşıma araçlarında bulunan ücretsiz Wİ-Fi' ler ile uzun seyahatlerinizde internet ihtiyacınızı giderebilirsiniz.

Klasik telefon kullanmak

Klasik telefon kullanarak , akıllı telefon kullanırken uygulamalarda sürekli ihtiyacınız olan internet sorunsalını giderebilir ve iletişimizi SMS ya da arama ile sağlayabilirsiniz.

Akıllı Tevizyon kullanmak

Akıllı Televizyon kullanmak sizlere internetin bitmesi durumunda en iyi çözüm olabilir. Bu sayede günümüzdeki akıllı televizyonlarda bulunan birçok akıllı uygulama sayesinde TV kumandası ile internette gezinebilirsiniz.

Akıllı Buzdolabı kullanmak

Akıllı Buzdolabı , ülkemizde yaygın olarak kullanılmasa da bu eşyaya sahip olan kullanıcı sayısı dünyada da oldukça az. Samsung' un çıkarmış olduğu Family Hub adındaki dokunmatik ekranlı buzdolabı ile mutfakta fazlaca vakit geçiren kullanıcılar için önemli bir alternatif olabilir.

Akıllı Saat kullanmak

Akıllı telefonlar ile çalışan akıllı saatleri kullanarak tatilde akıllı telefonda internetinizin bitmesi durumunda bu saatler ile eğlenceli vakitler geçirebilirsiniz.

USB bağlantılı Wi-Fi aparatı kullanmak

Teknoloji marketlerden temin edebileceğiniz bu cihazlar yardımı ile SIM kart takılabilen versiyonları ile internet bağlantısını doyasıya yaşayabilmeniz mümkün.

Kütüphanelere gitmek

Bilgi ihtiyacımızı karşılamada en eski ve en etkili yöntemlerden bir tanesi olan kütüphaneye gitmek , akıllı telefonların gelmesi ile birlikte bu alışkanlığımız gittikçe azalmasına sebep oldu. Kİtapların içinde kitap kokuları ile huzurlu bir şekilde interneti unutacağınız bir ortam istiyorsanız , kütüphane tam da sizlere göre.





PAYLAŞ