Mobil Güvenlik Uygulaması: Kaspersky Fake ID Scanner - Haberler - indir.com

Mobil Güvenlik Uygulaması: Kaspersky Fake ID Scanner

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 22 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Kullanıcıları, yakın zamanda keşfedilen çok sayıda Android güvenlik açığına karşı korumak amacıyla Kaspersky Lab, platform için ücretsiz bir mobil uygulamasını piyasaya sürdü.

Güvenlik açıklarından faydalanılmasını önlemek için Kaspersky Lab, Android cihaz sahiplerinin cihazlarını tüm bu güvenlik açıklarına karşı taramalarına ve cihazlarında bunlardan faydalanan herhangi bir uygulamanın yüklü olmadığından emin olmalarına olanak tanıyan Kaspersky Fake ID Scanner uygulamasını geliştirdi.

Kaspersky Fake ID Scanner

Önemli bilgilerinizi, gizliliğinizi ve paranızı riske atan önemli güvenlik açıklarını bulmak için akıllı telefon ve tabletinizi tarayabilen uygulama, algıladığı güvenlik açıklarını kapatmıyor.

Bir tehdit algıladığı takdirde sizleri Kaspersky Internet Security for Android'in ücretsiz sürümünü yüklemeniz için uyarabilen uygulama, güvenlik açıklarının zararlı yazılımlar tarafından kullanılıp kullanılmadığından bağımsız olarak zararlı kodlara karşı da koruyabiliyor.

Android cihazınızın güvenlik açıklarını kontrol etmek için kullanabileceğiniz ve tamamen ücretsiz olarak sunulan Kaspersky Fake ID Scanner uygulamasını aşağıdaki bağlantı aracılığıyla indirebilirsiniz.





PAYLAŞ