Mobil Grafik Tasarım Uygulaması: Studio Design (Video) - Haberler - indir.com

Mobil Grafik Tasarım Uygulaması: Studio Design (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Fotoğraflarınıza en güzel katmanları ekleyerek yeniden tasarlamak ve yaratıcılığınızın sınırlarını zorlayarak oluşturduğunuz tasarımları paylaşmak için bir uygulama arıyorsanız Studio Design, tam size göre bir mobil grafik tasarım uygulamasıdır.

Profesyonel bir mobil tasarım macerasına atılacağınız uygulama sayesinde mobil cihazınızın albümünde yer alan, kameranız ile yeni çektiğiniz veya web üzerinden arama yaparak kullanmak istediğiniz fotoğraflara, uygulama içerisinde bulunan eşsiz araçları kullanarak bambaşka görünümler kazandırabilirsiniz.

Studio Design

Fotoğraflarınızı metin, çizim, doodle, şekil ve doku gibi onlarca katmanla biçimlendirme imkanı bulabileceğiniz uygulamada ayrıca fotoğraflarınızı yeniden renklendirebilir ve boyutlarını dilediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Sadece tasarlamak istediğiniz fotoğrafın üzerine dokunarak ya da uygulamada bulunan biçimlendirme araçlarından faydalanarak yapabileceğiniz tasarım çalışmalarınızda, dilerseniz çeşitli filtre ve efektler de kullanabilirsiniz.

Studio Design

Facebook hesabınız ile giriş yapabileceğiniz Studio uygulamasında, bitirdiğini tasarımları diğer kullanıcılar ile paylaşabileceğiniz gibi Facebook, Twitter, Tumblr, Instagram veya Flickr hesabınıza da gönderebilirsiniz.

Tamamen ücretsiz olarak Android, iPhone ve iPad cihazlarınızda yaratıcılığınızı kullanarak birbirinden harika fotoğraf tasarımları çıkarabilmenize imkan tanıyan Studio Design uygulamasını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilir, uygulama için geliştirici tarafından yayınlanan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




Studio Design Tanıtım Videosu


PAYLAŞ