Mobil Cihazları Mouse'a Çeviren Uygulama: Remote Mouse (Video) - Haberler - indir.com

Mobil Cihazları Mouse'a Çeviren Uygulama: Remote Mouse (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Cep telefonunuzu kablosuz uzaktan kumandaya çeviren Remote Mouse, adeta gerçek bir mouse ve klavye kullanıyormuş gibi telefonunuz ile Mac veya Windows bilgisayarınızı kontrol edebilmenizi sağlayan ücretsiz bir uzaktan kumanda uygulamasıdır.

Çoklu dokunmatik hareketleri destekleyen yapısı sayesinde Remote Mouse; tek tıklama, çift tıklama, sağ tıklama, kaydırma ve sürükleme gibi mouse fonksiyonlarının yanında nümerik klavye özelliğiyle mobil cihazınızı uzaktan kumandaya çevirerek bilgisayarınızı yerinizden bile kıpırdamaya gerek kalmadan uzaktan kontrol edebilmenize imkan tanıyor.

Remote Mouse

Android, iOS ve Windows Phone uygulamasını cihazınıza yükledikten sonra cihaz üzerinde çoklu ortam uzaktan kontrol panelini aktif eden uygulama; Windows Media Player, Windows Image Viewer, PowerPoint, iTunes, Keynote gibi bilgisayarınızda yüklü olan programları çalıştırabilmenizi sağlıyor.

Remote Mouse

Remote Mouse ile bilgisayarınızı mobil cihazınız üzerinden kontrol edebilmek için şu işlemleri yapmanız gerekiyor.

1- Cihazınızda bulunan işletim sistemiyle uyumlu olan Remote Mouse mobil uygulamasını aşağıdaki bağlantılar üzerinden cihazınıza indirerek yükleyin.

2- Bilgisayarınızda kullanılan işletim sistemiyle uyumlu olan Remote Mouse yazılımını aşağıdaki bağlantılar üzerinden indirerek, kurulumunu yapın.

3- Bilgisayar ve akıllı telefonunuzu aynı Wi-Fi ağı üzerine bağlantı kurarak eşleyin.

Tüm bu işlemleri yaptıktan sonra mobil cihazınızı adeta kablosuz bir kumanda gibi kullanarak bilgisayarınızı kontrol etmeye başlayabilirsiniz. Ayrıca uygulamanın tanıtım videosunu da aşağıdan izleyebilirsiniz.




Remote Mouse Tanıtım Videosu


PAYLAŞ