Mobil Cihazlar için Yeni Crazy Taxi Oyunu Duyuruldu - Haberler - indir.com

Mobil Cihazlar için Yeni Crazy Taxi Oyunu Duyuruldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Sonic Dash'ın yapımcısı tarafından geliştirilen ve oldukça büyük bir hayran kitlesine sahip olan çılgın taksi oyunu Crazy Taxi'nin, 'City Rush' adıyla Android ve iOS platformlarına getirileceği duyuruldu.

Free to Play olarak yayınlanacak olan Crazy Taxi: City Rush'ın oyun kontrollerinin tek bir dokunuş ile sağlanacağı ve oyuncuların kendi müziklerini oyun içerisine aktaracakları da yapılan açıklamada yer alıyor. Araç yükseltme sistemi ve Facebook entegrasyonu ile birlikte oyunculara sunulacak olan yapımda Cell Shaded tarzda grafikler dikkati çekiyor.

Crazy Taxi: City Rush indir

Çılgın görevlerin, tehlikeli akrobatik hareketlerin ve acımasız yolcuların bulunacağı oyunun henüz çıkış tarihi ile ilgili bir bilgi bulunmasa da Hardlight Studios tarafından geliştirme çalışmaları devam eden Crazy Taxi: City Rush'ın bu yıl içerisinde yayınlanması planlanıyor.

Hali hazırda Android ve iOS için indirilebilir olan serinin ilk versiyonu Crazy Taxi'yi aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla mobil cihazınıza ücretsiz olarak indirebilir ve Crazy Taxi:City Rush tanıtım videosunu izleyerek oyun hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.




İlgili uygulamalar

Crazy Taxi City Rush Tanıtım Videosu


PAYLAŞ