Mobil Cihazlar için ESET Ebeveyn Kontrolü Uygulaması Yayınlandı - Haberler - indir.com

Mobil Cihazlar için ESET Ebeveyn Kontrolü Uygulaması Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 58 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-12-08 13:30:59
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Donanım

Güvenli içerik ve tehdit yönetimi çözümlerinin önde gelen isimlerinden ESET, çocukları internetin zararlı ve uygunsuz içeriklerinden korumak için sunduğu "Ebeveyn Kontrolü" hizmetini mobil platforma taşıdı.

Bildiğiniz üzere son zamanlarda akıllı cihazların yaygınlaşması ile birlikte kullanımında da büyük artış yaşandı. Buna göre 8-11 yaş arası çocukların yüzde 20'si, 12-15 yaş arası çocukların ise yüzde 65'inde akıllı telefon veya tabletler görülmekte. Çocuklar için vazgeçilmez birer araç haline gelen bu cihazların faydaları olduğu kadar fazlasıyla zararları da var.

Geliştirilen Android işletim sistemine sahip akıllı telefon ve tabletlerle uyumlu "ESET Parental Control for Android" uygulaması ebeveynlerin çocuklarını kontrol ederek reklamcılık, kimlik avı ve bunun gibi tehdit unsuru oluşturacak yazılımlardan korumalarına yardımcı oluyor.

ESET Parental Control for Android, ESET Ebeveyn Kontrolü Tanıtım Videosu

Uygulama çocukları sadece internet üzerindeki zararlı ve uygunsuz içerikten korumakla kalmıyor, aynı zamanda çocuğun akıllı telefonu veya tabletini hangi zaman aralıklarında kullandığını görmelerini, yanlarında olmadıklarında da çocuğun cihaz kullanımını da kontrol altında tutmalarını sağlıyor. 

Artan akıllı telefon kullanımını dikkate alarak çocuklar ve ebeveynler için kolay kullanımlı, pratik olması adına geliştirilen "ESET Parental Control for Android" uygulamasının özelliklerine değinecek olursak; Uygulama Bekçisi bölümünde çocuğun yaşına göre uygunsuz içerikler engelleniyor, Zaman Yönetimi kısmında ebeveynlere çocuğun cihazı kullanırken geçirdiği zamanı sınırlamak için izin veriliyor, İnternet Bekçisi'nde ESET veri tabanından kontrol ederek internet tehditlerini engelliyor ve son olarak Çocuk Lokasyonu alanında ise ebeveynlerin istedikleri zaman çocuklarının lokasyon bilgilerini görmeleri sağlanıyor.

"ESET Parental Control for Android" uygulamasını Android tablet veya telefonlarınıza indirerek çocuklarınızı internetin esiri olmaktan kurtarabilirsiniz.





PAYLAŞ