Mobil Cep Yazıcısı ZUtA Tanıtım Videosu - Haberler - indir.com

Mobil Cep Yazıcısı ZUtA Tanıtım Videosu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Masaüstü bilgisayarların tabletlere, ahizeli telefonlarında akıllı telefonlara yerini bıraktığı günümüzde devasa boyutlardaki Printer (yazıcılar) 'da yerini cep yazıcılarına bırakıyor. Bu akıllı ve minik cep yazıcısının adı ise ZUtA.

Görüntü itibariyle oldukça güzel bir takı kutusunu andıran ZUtA, ZUtA Labs adlı bir girişim tarafından geliştirilen ve Kickstarter'da topluluk finansmanına açılan bir mobil yazıcı.

Oldukça ilginç bir yazıcı olarak karşımıza çıkan ZUtA, akıllı telefonlar ile hazırlanan dökümanları veya e-posta yoluyla gelen eklentileri hiçbir ortam cihazına bağlı olmadan, kablosuz bir şekilde istenilen her ölçüdeki kağıda yazabiliyor.

ZUtA Pocket Printer

Devasa boyutlardaki ya da masanızın üzerindeki yazıcının hareketli baskı kafasını sadece bir kaç tekerlek ekleyerek oldukça şık bir tasarım haline getiren bu cep yazıcısı, kolay taşınabilirliği sayesinde de mobil yazıcı ismini alıyor.

Kağıdın üzerinde dolaşarak resim ya da metin baskılarını yapabilen mobil cep yazıcısı ZUtA, bu özelliği sayesinde de her türlü kağıda basım yapabiliyor. Kickstarter'da hedeflenen 400 bin USD'lik fona ulaşan bu cihazın Ocak 2015'te kullanıcılarıyla buluşması bekleniyor.

ZUtA için projenin yaratıcısı ZUtA Labs tarafından yayınlanan tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilir ve projenin Kickstarter sayfasına da buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.




Mobil Cep Yazıcısı ZUtA Tanıtım Videosu


PAYLAŞ