Mobil Bulmaca Oyunu: Bardadum The Kingdom Roads (Video) - Haberler - indir.com

Mobil Bulmaca Oyunu: Bardadum The Kingdom Roads (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Bulmaca türündeki oyunlara yenilikçi bir eğlence kazandırmayı amaçlayan Bardadum: The Kingdom Roads, Emedion Games tarafından hazırlanmış oldukça eğlenceli çizgi çekme tabanlı bir mobil bulmaca oyunudur

16 farklı karakterin yer aldığı yapımda, bu karakterleri ihtiyaç duydukları nesnelere ulaştırarak hayatta tutmaya çalışacaksınız.

Şövalye ile kılıç, ozan ile saz ya da tavşan ile havuç gibi eşleştirmelerde yapmanız gereken yapımda karakterlerinizi ilerletirken arkalarında bıraktıkları mantarların yetişmesine engel olmak içinde, oyun alanının ortasında yer alan çorak blokları kullanarak hareket stratejilerinizi doğru bir şekilde belirlemeniz gerekiyor.

Bardadum: The Kingdom Roads

3 farklı dünyada 500'den fazla bölümün bulunduğu oyunda ilerledikçe kaplumbağa ve mızrak gibi size engel olmak için tasarlanmış karakterlerde oyuna katılıyor. Bu karakterleri aşmak içinse teleport veya trambolin gibi nesneleri kullanarak birkaç kare ileriye gidebilirsiniz.

Çizgi film tadında grafikleri, 15 saatlik oynanışı ve eğlenceli oyun müzikleriyle son derece keyifli bir bulmaca oyunu deneyimi vaad eden Bardadum The Kingdom RoadsAndroid cihazlarınızda ücretsiz, iPhone ya da iPad'inizde ise 1.99 USD ücret ödeyerek oynayabilirsiniz.

Oyunu aşağıda bulunan bağlantılar aracılığıyla indirebileceğiniz gibi geliştirici tarafından yayınlanan tanıtım videosunu da izleyebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

Bardadum: The Kingdom Roads Tanıtım Videosu


PAYLAŞ