Mobil Aksiyon Oyunu: Gun Strike 2 (Video) - Haberler - indir.com

Mobil Aksiyon Oyunu: Gun Strike 2 (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Kaliteli grafikleri ve etkileyici oyun içi ses efektleriyle dikkatimizi çeken Gun Strike 2, mobil cihazlarınızda ücretsiz olarak oynayabileceğiniz eğlenceli bir mobil aksiyon oyunudur.

25 farklı paralı asker karakteri arasından dilediğinizi seçerek başlangıç yapacağınız oyunda, karşınıza çıkan düşmanları öldürmek ve oynadığınız bölümü can kaybetmeden geçmek için mücadele edeceksiniz.

Gun Strike 2

Lav silahı, makineli tüfek, el bombası ve keskin nişancı tüfeği gibi 35 farklı silahın yer aldığı yapımda, size verilen farklı görevleri de yerine getirmeniz gerekmekle birlikte başarılı olduğunuz her görev sonrasında ünvan sahibi de olabilirsiniz.

Gamecenter entegrasyonuna sahip olan oyunda, elde ettiğiniz puanları lider tablosuna yazdırabileceğiniz gibi aynı zamanda diğer oyuncuların puanlarıyla karşılaştırabilir ve onlara meydan okuyabilirsiniz.

Aksiyon oyunlarını seven Android, iPad ve iPhone kullanıcıları için tavsiye edebileceğimiz Gun Strike 2'yi aşağıdaki bağlantılar üzerinden indirebilir ve geliştirici tarafından yayınlanan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




Gun Strike 2 Tanıtım Videosu


PAYLAŞ