MMO Türünde Bulmaca Oyunu: Battle Camp (Video) - Haberler - indir.com

MMO Türünde Bulmaca Oyunu: Battle Camp (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Son derece eğlenceli bir oyun deneyimi yaşatan Battle Camp, MMO türünde bir bulmaca oyunudur. Farklı tipten çok sayıda yaratığın yaşadığı bir evrende hayatta kalma mücadelesi vermeniz gereken oyunla ilgili detayları haberimizde bulabilirsiniz.

400'den fazla farklı yaratığın bulunduğu oyunda bu yaratıkları yakalayarak kendi saflarınıza katarak güçlenecek ve kendinizi zorlu mücadelelere hazır hale getireceksiniz.

Battle Camp

Temel amacın hayatta kalmak olduğu oyunda bunu yaparken size karşı koymaya çalışan düşmanlarla savaşacak ve bölüm sonu canavarlarını yok etmek için mücadele edeceksiniz.

Gerçek oyuncularla gerçek zamanlı mücadelelere de katılabileceğiniz oyunda ayrıca teke tek savaşlara girebilir ve rakiplerinize güçlerinizle yeteneklerinizi gösterebilirsiniz. Haftalık düzenlenen turnuvalarında yer aldığı oyunu mutlaka denemelisiniz.

Android ve iOS cihazlarınızda ücretsiz olarak oynayabileceğiniz Battle Camp oyununu aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilir, oyunla ilgili yayınlanan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




Battle Camp Tanıtım Videosu


PAYLAŞ