MMO Strateji Oyunu: Game of War Fire Age (Video) - Haberler - indir.com

MMO Strateji Oyunu: Game of War Fire Age (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 7 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Hem strateji hem de MMO türünün bir araya getirildiği Game of War - Fire Age, milyonlarca oyuncuya karşı topraklarınızı büyütmek için amansız savaşlara katılarak zafer kazanmaya çalışacağınız bir online strateji oyunudur.

Etkileyici grafiklerin yanında bağımlılık yapıcı oyun yapısıyla dikkat çeken oyunda amacınız; kendi kraliyet sınırlarınızı genişleterek aynı amaç için savaşan diğer krallıkları yok etmek olacak.

Yeni yapılar oluşturarak bunları geliştirmeye de önem vermeniz gereken oyunda, krallığınızı savunmak için mücadele ederken aynı zamanda düşmanlarınızı alt etmek için kullanacağınız tuzaklar kurmalı, yeni askerler üreterek bu askerlerin eğitimini de vermeniz gerekiyor.

Game of War - Fire Age

Başka şehirleri yağmalamak ve düzenli olarak düşmanlara saldırmak için gerekli olan askeri birliklerin gelişimi oldukça önemli. Askerlerinizi oyun içi satın alma yoluyla sahip olabileceğiniz çeşitli zırh ve güçlendirme seçenekleriyle yenilmez bir hale getirebilirsiniz.

Ayrıca oyunda 32 dilde tercüme özelliğine sahip bir de çeviri motoru yer alıyor. Bu özellik sayesinde farklı dillere sahip diğer oyuncular ile oyun içerisinde kolay bir şekilde iletişim kurabilir, onlarla stratejiler üzerinde tartışabilirsiniz. Anlık olarak çeviri yeteneğine sahip olan bu motor yazdığınız tüm metinleri tercüme ederek karşı tarafa iletebiliyor.

Tamamen ücretsiz olarak Android, iPhone ve iPad cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz Game of War - Fire Age oyununu aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla cihazınıza indirebilir ve geliştirici tarafından yayınlanan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




Game of War - Fire Age Tanıtım Videosu


PAYLAŞ