mlist uygulaması ile paylaşılan listeler oluşturmak mümkün - Haberler - indir.com

mlist uygulaması ile paylaşılan listeler oluşturmak mümkün

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 20 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-09-18 19:00:13
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Uygulama

Android ve iOS cihazlara ücret ödemeden indirerek kullanacağınız mlist uygulaması, dilediğiniz kişiler ile paylaşabileceğiniz listeler oluşturmak konusunda yardımcı olur.

Android için mlist indir

iOS için mlist indir

Belirlediğini kişiler ile beraber oluşturulan listeleri anlık bir şekilde yönetebileceğiniz bir liste uygulaması olarak tasarlanan mlist, akıllı cihazınızda oldukça küçük bir alan kaplar. Bu sayede cihazınızı yormadan kullanabilirsiniz. Sade ve güçlü bir arayüz üzerinde kurulan bu kaliteli uygulama kullanıcıları fazla detaylar ile yormaz. Bu şekilde çok daha kolay bir kullanım elde edebilirsiniz.  Üyeliğinizi gerçekleştirdikten sonra eşleşmek için davet kodu girebilir ya da QR kodunu kullanabilirsiniz. mlist uygulaması sadece alışveriş listesi olarak kullanılan bir uygulama değildir. Proje yönetimi, hatırlatıcılar, yapılacaklar listesi, izlenecekler listesi, gezilecek yerler gibi aklınıza gelebilecek her listeyi oluşturmanız konusunda uygulamadan faydalanabilirsiniz. 

Söz konusu bu listeler içerisine yazılı, görselli, bağlantı adresi olan, sesli ve tarihli notlar da ekleyebilirsiniz. mlist uygulaması üzerinden hazırladığını listeleri dilediğiniz kişiler ile paylaşabilirsiniz. Bunun yanı sıra size özel hazırlanan profil sayfasında internet ortamında herkesin kullanımına da sunabilirsiniz. mlist uygulamasına eklediğiniz bilgileri internet olmadığı alanlarda dahi offline olarak da görüntüleyebilirsiniz. 

 

 




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ