MIUI 13'ün çıkışı ertelendi - Haberler - indir.com

MIUI 13'ün çıkışı ertelendi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-02 13:30:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çin merkezli akıllı cihaz üreticilerinden Xiaomi, Ağustos ayı içerisinde tanıtılacağı dile getirilen MIUI 13'ün çıkışını ileriki bir tarihe ertelendi. Şirketin MIUI 13'ü optimize etmek adına zamana ihtiyacı olduğu bildirildi. 

Akıllı cihaz üreticilerinden Xiaomi'nin MIUI 13'ü Ağustos ayında gerçekleşmesi beklenen etkinlikte tanıtılması planlanıyor. Fakat aktarılan bilgilere göre arayüzün on üçüncü sürümünün çıkışı ileriki dönemlerdeki bir tarihe ertelendi. Söz konusu bu gecikmenin nedeni ise ürün yazılımının optimizasyona ihtiyaç duymasıdır. Görüldüğü üzere MIUI 13 genel hatlarıyla hazır ancak şirketin hatalarını gidermek için daha fazla zamana ihtiyacı vardır. Arayüzün gelecekteki Ekim-Kasım aylarında yayınlanacağı dile getiriliyor ancak bu iddia Çinli şirket tarafından şu an için doğrulanması ve yalanlanmadı. 

Xiaomi Mi Mix 4 için yeni özellikler sızdırıldıXiaomi Mi Mix 4 için yeni özellikler sızdırıldı

Xiaomi Mi Mix 4, MIUI 12.5 ile sunulacak

Xiaomi Mi Mix 4'ün Ağustos ayı içerisinde duyurulması bekleniyor. Uzun bir süredir gündemde adından söz ettiren modelin, MIUI 13 ile kutusundan çıkacağı bilinen bir akıllı telefon olabileceği dile getiriliyor. Fakat arayüzün ertelenmesi ile beraber bu beklentilerde boş çıktı. Xiaomi'nin halkla ilişkiler temsilcisi Wang Hua, amiral gemisi nitelikli telefonun MIUI 12.5 ile satışa çıkacağı dile getirildi. Daha önce ise Çinli duyumcu Digital Chat Station da buna benzer bir şekilde açıklamada bulundu ve Mi Mix 4'ün MIUI 12.5 yüklü şekilde geleceğini dile getirdi. Konuyla ilgili olarak elde edilen bilgiler şu an için bu kadar olup yakın zamanda daha detaylı bilgilerin elde edilmesi bekleniyor. 


Xiaomi Mi Mix 4 hızlı şarj ve yüksek kapasiteli batarya ile geliyorXiaomi Mi Mix 4 hızlı şarj ve yüksek kapasiteli batarya ile geliyor
Xiaomi Mi Mix 4'in hızlı şarj sistemi sızdırıldıXiaomi Mi Mix 4'in hızlı şarj sistemi sızdırıldı
Xiaomi Mi Mix 4, ekran altı kamera ile gelecekXiaomi Mi Mix 4, ekran altı kamera ile gelecek

PAYLAŞ