MIUI 12 ile gelecek bazı özellikler ortaya çıktı - Haberler - indir.com

MIUI 12 ile gelecek bazı özellikler ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-16 09:01:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Yılın ilerleyen günlerinde Xioami’nin kullanıcılarına sunmak için hazırlandığı MUI 12’nin ekran beta sürümünde yer alan bazı özellikler ortaya çıktı.

MUI arayüzüyle kullanıcıların beğenisini toplayan Xiaomi sunduğu yazılım güncellemeleriyle arayüz kullanımını daha kolay ve işlevsel hale getiriyor. Bir süredir MUI 12 üzerinde çalışan şirketin yayınlayacağı yeni özelliklerle ilgili bilgi veren bir video yayınlandı. 

Xiaomi Mi 10 Türkiye’de satışa çıktıXiaomi Mi 10 Türkiye’de satışa çıktı

Andorid 11 ile birlikte kullanıma sunulacak olan MUI 12’nin resmi yayınlanma tarihine henüz uzun bir süre olsa da, yeni arayüzle ilgili sızıntılar gelmeye başladı. MUI 12 ile kullanıcılara sunulacak yenilikler arasında yeni gezinti çubuğu ve hareketler, animasyonlu çoklu görev özelliği, yeni kamera arayüzü, sistem genelinde karanlık mod ve yeni bildirim sistemi gibi kullanışlı özellikler yerin yanı sıra, Xiaomi cihazları da bazı yeni özellikler kazanacak. İşte MUI 12 ile birlikte Xioami akıllı telefonlarının sahip olacağı yeni özellikler; 

Ekran süresi 

MIUI 12 güncellemesiyle birlikte gelecek olan yeni ekran süresi özelliği, kullanıcıların ekran kullanım sürelerini net olarak görmelerini sağlayacak. Yeni özellikle birlikte kullanıcılar akıllı telefonlarını gün içerisinde ne kadar süreyle kullandıklarını rahatlıkla takip edebilecekler. Bunun yanı sıra yeni özellik kullanıcılara ekran süresi sınırı belirleme imkanı da sunacak.  

Odak modu 

Ekran süresiyle ilişkili olarak MUI 12 ile birlikte yayınlanacak bir diğer özellik ise “Odak modu”. Telefon bağımlılarının oldukça işine yarayacak bu özellik, bir süre telefon kullanmadan farklı bir şeye odaklanmak zorunda olan kullanıcılar için belirledikleri süre boyunca tüm bildirimleri sessize alma imkanı tanıyacak. 

Titreşim önleyici 

MUI 12 ile birlikte yayınlanacak “Titreşim önleme modu”, düşük ışık koşullarında göz yorgunluğunu en aza indirebilmek için titreşimi de azaltmayı amaçlıyor. Özellikle gece saatlerinde telefonuyla zaman geçirmeyi seven kullanıcıların çok seveceği bu özellik sayesinde kullanıcılar telefonlarını karanlıkta rahatça kullanabilecekler.  


MIUI 12 güncellemesi alacak Xiaomi ve Redmi modelleriMIUI 12 güncellemesi alacak Xiaomi ve Redmi modelleri
Xiaomi Mi Note 10 Lite yakında satışa çıkıyorXiaomi Mi Note 10 Lite yakında satışa çıkıyor

PAYLAŞ