MIUI 10, Google Kameraya Destek Verecek - Haberler - indir.com

MIUI 10, Google Kameraya Destek Verecek

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 0 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-13 14:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Xiaomi kullanıcılarının sevdiği arayüz olan MIUI 10 için önemli bir gelişme yaşındı. Yeni 8.11.8 beta sürümünde ortaya çıkan detaylara göre MIUI artık Google kamera uygulamasına destek verecek. Çinli Xiaomi kullanıcıları için bugün ile beraber yeni MIUI 10 beta sürümü kullanıma sunuldu. Bu arayüz içerisinde Google’ın kamera uygulaması artık indirilebilir oldu ve kullanılmaya açıldı. Yakın bir zamanda tüm Xiaomi kullanıcılarına verilecek olan güncelleme sadece Google Kamera uygulamasına değil Google Play Store’da yer alan tüm 3.parti kamera uygulamalarına destek verir bir hale gelecek. Böylece kullanıcılar çeşitli üçüncü parti kamera yazılımlarını Xiaomi modellerine indirerek kullanabilecekler.

Xiaomi MIUI 10 Google Kamera Desteği

MIUI 10 ile Beraber Xiaomi Cihazlara Portre Modu GeliyorMIUI 10 ile Beraber Xiaomi Cihazlara Portre Modu Geliyor

Google’ın sevilen ve kullanılan kamera uygulaması mağazada yer alan en iyi kamera uygulamaları arasında bulunuyor. Bu sebeple Çin pazarında kullanıcılardan gelen büyük taleplerden sonrası Xiaomi, Google ve diğer kamera uygulamalarına destek getirmeye başladı. Artık Xiaomi akıllı telefonlarda var olan kamera yazılımı haricinde mağaza üzerinden indireceğiniz 3.parti uygulamalar kullanılabilir olacak.

Google’ın bu kamera uygulamasına göz atacak olursak, uygulama arka yüzeyde çift kamera olmayan cihazlara bile bokeh desteği getiriyor. Yapay ve yazılım desteği sayesinde uygulama arka planı bulanık hale getiriyor ve bokeh efektli fotoğraf kareleri ortaya çıkmış oluyor. Henüz bu kamera yazılım desteği Xiaomi tarafından beta olarak sunulurken ne zaman betadan çıkıp stabil bir hale geleceği bilinmiyor. Fakat kullanıcıların bu yenilikten bir hayli memnun kalacağı ve uygulamadan yararlanacağı düşünülüyor. Xiaomi cephesinden son olarak MIUI 10 arayüzünün hangi Xiaomi modellere sunulacağı belli olmuştu. Bu noktada oldukça geniş ürün yelpazesine Xiaomi yeni arayüzünü sunacak.

Bakalım MIUI 10 arayüzü kullanıcılara daha ne gibi yenilikler ve güncellemeler sunacak göreceğiz.


Merakla Beklenen MIUI 10 Güncellemesi YayınlandıMerakla Beklenen MIUI 10 Güncellemesi Yayınlandı
Xiaomi Poco F1 İçin MIUI 10 Arayüz MüjdesiXiaomi Poco F1 İçin MIUI 10 Arayüz Müjdesi
MIUI 10 Güncellemesi Alacak Yeni Modeller AçıklandıMIUI 10 Güncellemesi Alacak Yeni Modeller Açıklandı

PAYLAŞ