Minimalist mouse modelleri - Haberler - indir.com

Minimalist mouse modelleri

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 53 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-09-19 14:30:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Bilgisayarda çok fazla vakit geçiren bireyler için çevre birimleri son derece önemlidir. Özellikle de mouse çalışma sırasında pek çok kişinin en çok kullandığı çevre birimlerindendir. Bu sebeple de en ergonomik mouse modelleri listesinden faydalanabilirsiniz. Kullanım sırasında konfor sağlayacak olan ve astronomik fiyatlara sahip olmayan ürünleri inceleyebilirsiniz. 

En ergonomik mouse modelleri

Portatif boyutları ve özellikleri ile ön plana çıkan mouse modelleri hakkında bilgi edinmek için yazımızdan faydalanabilirsiniz. Listede yer alan cihazların her biri bin TL fiyat bandını geçmeyecek şekilde listelendi. Birbirinden farklı mouse modelleri hakkında bilgi edinmek için sizde yazımızdan faydalanabilirsiniz. 

Logitech'den MK470 Slim Combo Klavye ve Mouse SetiLogitech'den MK470 Slim Combo Klavye ve Mouse Seti

Logitech MX Ergo

Alışılmış mouse modellerine göre biraz farklı bir görünüme ve yapıya sahip olan Logitech MX Ergo, lazer optik okuyucu yerine hareket topuna sahip olan ürünlerden biridir. Bu özelliği ile 3 boyutlu düzenlemeler yapan kişiler için işi oldukça kolay bir hale getiriyor. 20 derece ile 0 derece arasında dikey açıyla hareket etmesi sayesinde bileğinize en uygun şekilde uzun saatler kullanmaya devam edebilirsiniz. Tam dolu batarya ile 4 ay boyunca kullanım ömrü sunan bu kullanışlı mouse, 1 dakikalık hızlı şarj ile 1 günlük batarya ömrü sunar. En ergonomik mouse modelleri listesinde yer alan bu ürünü ise bilgisayarınıza Unifying kablosuz alıcı ve Bluetooth ile bağlayabilirsiniz. 

Anker Vertical Mouse

Tasarlandığı ve ürettiği aksesuarlar ile popüler olmayı başaran Anker, geniş bir ürün çeşitliliğine sahiptir. Bu bağlamda ise marka mouse modelleri ile ön plana çıkar. Anker Vertical Mouse, en işlevsel modelleriyle dikkat çekiyor. Dikey tasarımlı olan bu ürün, kullanım sırasında bileğinizi doğal pozisyonunda tutarak kullanma imkanı sağlıyor. Anker Vertical Mouse'un mat yüzeyi ise şık görünümün yanı sıra parmak izi oluşumunu da önler. Aynı zamanda bu fare, fiyat performans konusunda da ön plana çıkmayı hedefliyor. 

Microsoft Sculpt

Listede yer alan dikey tasarımları seçenekler arasında Microsoft'un da bir ürünü yer alıyor. Doğal bilek pozisyonunu korumak amacıyla tasarlanan bu model, oval yapısı ile dikkat çekiyor. Minimalist odaklı tasarımının yanı sıra cihazda bir adette kısayol yer alıyor. Bu sayede tuşa atanan komut ile beraber pratik sonuçlar elde edebilirsiniz. Pil kısmına bakıldığında ise 12 aylık bir kullanım sunuluyor. 

Logitech MX Vertical

Logitech’in MX Vertical modeli 57 derecelik bir açıyla kullanıcıların karşısına çıkıyor. Bu sayede mouse, sanki birinin elini sıkıyormuş gibi bir his almanıza yardımcı oluyor. Logitech tarafından aktarılan değerlere göre bu mouse sayesinde 4 kat daha az bir hareketlilikle bilgisayar başında vakit geçirmeniz sağlanır. Type-C girişine sahip olan bu ürün, bu sayede hızlı bir şekilde şarj olabilir. Cihaz tam şarj ile tam 4 ay boyunca kullanılabilir. 

Trust 23507 Verro Ergo

Dikey tasarımı ile dikkat çeken bu tasarım, ergonomik mouse kullanmak isteyen kullanıcılar için son derece uygundur. 60 derecelik dikey açıya sahip olan Logitech ileTrust 23507 Verro Ergo adlı üründe 2 adet kısayol tuşu da vardır. 


Xiaomi Wireless Mouse 2 duyurulduXiaomi Wireless Mouse 2 duyuruldu
Apple'dan şekil değiştirebilen yeni Magic Mouse tasarımı!Apple'dan şekil değiştirebilen yeni Magic Mouse tasarımı!
Half-Life: Alyx klavye ve mouse ile oynanabilecekHalf-Life: Alyx klavye ve mouse ile oynanabilecek

PAYLAŞ