Minecraft'ın Geliştiricisinden Dijital Kart Oyunu: Scrolls (Video) - Haberler - indir.com

Minecraft'ın Geliştiricisinden Dijital Kart Oyunu: Scrolls (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 5 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Strateji tabanlı yaratıcılık oyunu Minecraft'ın geliştiricisi Mojang, uzun süren sessizliğinin ardından bugün yeni dijital kart oyunu Scrolls'u hem mobil hem de masaüstü kullanıcılarına sunduğunu duyurdu.

Dijital kart oyunu olarak oyunculara sunulan Scrolls'ta derinlemesine eğlenceli bir dünya ile karşılaşacağımız gibi aynı zamanda kaliteli grafikler eşliğinde keyifli bir kart oyunu deneyimi yaşayabileceğimizi söyleyebiliriz.

Scrolls

Farklı illüstrasyonlara sahip kartlarla karşılaşacağımız yapımda, ayrıca her destenin kendine has animasyonları bulunuyor. Oyun içerisinde kazandığınız altınlarla içerik satın alabileceğiniz oyunda ek bir harcamaya ise gerek duyulmuyor.

Ancak isteyen oyuncular Mojang'ın kendi bünyesindeki gerçek para birimi Shards'ı kullanarak oyun içi seçenekleri satın alabilecekler.

Oyundaki temel amaç ise; idol adı verilen taşlarımızı savunmak ve rakibin sahip olduğu idol'leri yok etmek olacak. Eğer 3 idol'ü yok ederseniz maçın kazananı siz oluyorsunuz.

Scrolls

Fantastik bir evrenin kapılarını açan oyunda, farklı kartları toplayarak kendi ordumuzu oluşturmaya çalışıyoruz. Bu ordu ile rakiplerimizin karşısına çıkarak sahip olduğumuz büyü, canavar ve antik makinelerin güçlerini kullanıp, onları yenmeye çalışıyoruz. 

Hem yapay zekaya hem de internet üzerinden diğer oyunculara karşı rekabet edebileceğiniz Scrolls'ta ayrıca rütbe sistemine dayalı karşılaşmalarda yapabliyorsunuz. Bu karşılaşmalarda başarı sağladıkça farklı rütbelerde yükselebiliyorsunuz.

Scrolls

Tamamen ücretsiz olarak Android telefonlarınızda ya da Mac/Windows bilgisayarınızda oynayabileceğiniz dijital kart oyunu Scrolls'u aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilir, geliştirici tarafından yayınlanan Scrolls tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




Mobil Kart Oyunu Scrolls Tanıtım Videosu


PAYLAŞ