Minecraft Earth, yılbaşına kadar Türkiye'de indirilebilir hale gelecek - Haberler - indir.com

Minecraft Earth, yılbaşına kadar Türkiye'de indirilebilir hale gelecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 50 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-11-14 17:03:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Dünyanın en popüler oyunlarından birisi olan Minecraft’ın artırılmış gerçeklik olan mobil sürümü Minecraft Earth, bazı ülkeler için kullanıcılara sunulmaya başlandı. Ülkemiz için ise oyun bu yıl sonuna kadar indirilmeye açılacak. Pokemon GO gibi artırılmış gerçeklik oyunlarında öne çıkan isimler sonrasında şimdi ise Minecraft’tan benzeri bir hamla geliyor. Microsoft’un mobil oyun dünyasına giriş yapması bir süredir bekleniyordu. Bu mobil oyunun gerçek dünya artırılmış gerçeklik olarak olacağı belli oldu. Minecraft oyunu zaten ABD oyuncu tabanı ile beraber bile dünyanın en popüler oyunu olmayı başarıyor. Ancak şimdi bu aynı popülerliğin mobil tarafta da olması hedefleniyor.

Minecraft Earth Yıl Sonu Türkiye’de

Minecraft’ı bir mobil oyun olarak sunmanın yanı sıra artırılmış gerçeklik oyunu olarak sunmayı hedefliyor. Bu yeni yapısı ile beraber oyuncu kitlesini daha da genişletmek istiyor.

Google blog yönetimine son verdiGoogle blog yönetimine son verdi

Bu yeni mobil oyunda Minecraft dünyasının eklenti ve içeriklerini gerçek dünyada görmek mümkün olacak. Oldukça ilgi çekici bir yapıya sahip olan oyunda inşa edebilmeniz için kutular ve çeşitli yaratıklar toplamanız gerekecek. Ayrıca arkadaşlarınızla dövüşler yapabilecek isterseniz de tek başına yapabileceksiniz. Artırılmış gerçeklik teknolojisinin oldukça iyi kullanıldığı Minecraft Earth, şuan için ABD, Birleşik Krallık, Kanada, Güney Kore ve birkaç ülkede indirilmeye açık durumda. Türkiye’de ise ön kayıt aşamasında olurken bu senenin sonunda ülkemiz kullanıcılarına sunulması bekleniyor.

Bu oyunu indirebilmek için Android tarafında en az Android 8.0 veya daha üstü bir işletim sistemine ihtiyacınız olacak. iOS tarafında ise iOS 12 desteği gerekiyor. iPhone 6S ve üstü cihazlarda bu oyunu rahat bir şekilde oynamak mümkün olacak. Bakalım oyun ne derece ilgi görecek göreceğiz.


Rap sanatçısı Eminem Spotify'a dava açtıRap sanatçısı Eminem Spotify'a dava açtı
Nihayet Minecraft Earth erken erişime açıldıNihayet Minecraft Earth erken erişime açıldı

PAYLAŞ