Minecraft dünyasından Hogwarts’ta bir kapı açılıyor - Haberler - indir.com

Minecraft dünyasından Hogwarts’ta bir kapı açılıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-08 16:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Popüler bilgisayar ve konsol oyunu olan Minecraft, yeni RPG haritasını oyuncuları için ücretsiz olarak sunuyor. Witchcraft and Wizardy adlı bu mod hikayesini yakından bildiğimiz film ve kitabı dahi bulunan Harry Potter olarak biliniyor. Harry Potter’ın şimdi ki büyülü macerası ise tamamen ücretsiz olarak Minecraft oyununda yerini aldı. Popüler oyun Minecraft’ın Harry Potter konulu Witchcraft and Wizardy modu yayınlandı. Hogwarts’a katılmayak isteyen oyuncular, Minecraft içersinde yer alacak olan Harry Potter RPG haritasına ücretsiz olarak erişebilirler.

The Floo Network tarafından geliştirilen Witchcraft and Wizardy modu Planet Minceraft üzerinden indirilebiliyor. Minecraft’ın piksellik dünyasında geçen bu mod Harry Potter ile alakalı birçok ayrıntıya sahip durumda. Oyuncular, Hogwarts şatosunun etrafında düşmanla savaşırken, asa ile dünyada etkileşim sağlayarak nesneleri hareket ettirebilirler.

Minecraft Earth, yılbaşına kadar Türkiye'de indirilebilir hale gelecekMinecraft Earth, yılbaşına kadar Türkiye'de indirilebilir hale gelecek

Minecraft’ta Harry Potter dünyası

Bu oyun modunda uçmak için süpürgeler kullanılabilirken, çözülmesi gereken de bulmacalar bulunuyor. Arka planda Harry Potter müzikleri atmosferi daha hoş ve gerçekçi bir hale sokarken, Hogwarts’a kabul edilmeyi bekleyenlerin hala bir şansı bulunuyor. PC Gamer tarafından ifade edilene göre The Floo Network’un Witchcraft and Wizardy modunu geliştirmesi için şirketin tam 4 yıl gibi bir süresini aldı. Harry Potter konulu olan bu oyunun Java Minecraft 1.13.2 ile uyumlu olduğunu söyleyelim.

Sizde Harry Potter’ın bu dünyasını Minecraft’ta yaşamak istiyorsanız Planet Minecraft üzerinden modu edinebilirsiniz.


Minecraft Bedrock Edition, PlayStation 4’e GeliyorMinecraft Bedrock Edition, PlayStation 4’e Geliyor
Pokemon Go gibi gerçek dünyada oynayabileceğiniz Minecraft Earth yayınlandıPokemon Go gibi gerçek dünyada oynayabileceğiniz Minecraft Earth yayınlandı

PAYLAŞ