Migros'un 5.999 TL'lik iPhone 11 kampanyası büyük tepki çekti - Haberler - indir.com

Migros'un 5.999 TL'lik iPhone 11 kampanyası büyük tepki çekti

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-11-27 17:55:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Akıllı Telefonlar

Sosyal medyada ve forumlarda Migros'un 5.999 TL'lik iPhone 11 kampanyası hakkında düşüncelerini belirten pek çok kişi, bu kampanyanın aslında stoklarla sınırlı olduğunu iddia ediyor. Sosyal medya hesaplarından Migros'a adeta ateş püsküren kullanıcılar, kampanyanın belirtilenden çok daha farklı olduğunu öne sürüyor. 

Bilindiği üzere Türkiye'nin en büyük market zincirlerinden olan Migros, "Müthiş Cuma" adını verdiği bir kampanya başlattı. Kampanya içeriği olarak piyasanın çok altında bir fiyatla yani 5.999 TL'ye iPhone 11 64 GB satacağını ilan etmişti. Bu kampanyanın süresini de 26 ile 29 Kasım tarihleri aralığını belirlemişti. Duyurulan bu kampanya ise yeni bir akıllı telefon almak isteyen kişiler tarafından oldukça büyük bir ilgi ile karşılanmıştı. 

iPhone 11, 5999 TL'ye Migros'ta satılacak!iPhone 11, 5999 TL'ye Migros'ta satılacak!

Cihazların oldukça düşük stoklarla sınırlı olduğu ve çok az mağazada satıldığı iddia ediliyor

Sosyal medya ve forum sayfalarında Migros çalışanı olduğunu iddia eden ve mağaza görevlisi olduğunu belirten kişiler, kampanyanın sınırlı stoklarda olduğunu ve telefon alım satım işin yapan kişilerin sabah erken saatlerde gelerek alacaklarını aldıklarını belirttiler. Migros çalışanı olduğunu öne süren kişiler, “Sabah alan aldı, çok sürmez kampanya” tarzı yorumlarda bulunuyorlar.

Türkiye genelinde sadece 300 adet civarı bir stokla sınırlı olduğu iddia edilen kampanya hakkında bir R10 kullanıcısının yaptığı son derece çarpıcı olan “Buradaki büyük bir Migros'tan bilgi geldi az evvel. Sabah sadece 4 kişi içeriye alınmış" yorumu epey kafaları karıştırdı. Kepenklerin açılması sonrası izdihamın yaşandığı bu kampanya hakkında sosyal medya hesaplarında da buna benzer, telefonu yalnızca çalışanların alabildiğine dair iddialar mevcut.

Migros, Apple 64 GB iPhone 11 cep telefonunu 5.999 TL'ye düşürdüğünü açıklamasının ardından yaşanan izdiham.. pic.twitter.com/g9b2h3VjDW — Burak Doğan (@doganburak29) 26 Kasım 2019

 Geçmiş zamanların Migros yönetcisi olarak öne süren bir kişi ise kampanyası yapılan bu akıllı telefonların, 'hiper format' adı verilen 5M gibi konsept mağazalarda satışa sunulduğunu ve orijinal garantili olmadıklarını iddia etti. Bu iddialara göre alınan cihazların yalnızca Migros mağazaları üzerinden garanti hizmetine yollanabileceği belirtiliyor.

Migros'un iPhone 11 kampanyası için sosyal medyada yapılan bazı yorumlar

Tüm bu iddialara rağmen söz konusu market zinciri olan Migros henüz bir açıklama yapmış değil. Bahsi geçen kampanyanın stokları ise şimdiden tükenmiş olabilir.


Apple'ın 2020 iPhone satış hedefi belli oldu!Apple'ın 2020 iPhone satış hedefi belli oldu!

PAYLAŞ