Migros, WhatsApp ile birleşiyor - Haberler - indir.com

Migros, WhatsApp ile birleşiyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 56 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-07-11 09:03:02
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Teknoloji

Müşterilerine en hızlı hizmeti sağlamak adına çalışmalarını yürüten market zinciri Migros, bünyesine kattığı bazı yenilikler ile WhatsApp hattını daha çok tercih edilen bir iletişim yolu haline getirdi.

Müşterilerine daha hızlı ve kolay bir hizmet sunmak isteyen Migros, kullanmış olduğu WhatsApp hattına bazı yenilikler getiriyor. Dijital dönüşüm konusundaki çalışmaları ile dikkatleri üzerine toplayan İsrail menşei Migros, perakende alanında ilk olan bir uygulamaya imza atarak yeni bir girişimde bulundu. Müşterilerine en hızlı hizmeti sağlamak adına çalışmalarını yürüten market zinciri Migros, bünyesine kattığı bazı yenilikler ile WhatsApp hattını daha çok tercih edilen bir iletişim yolu haline getirdi. Migros kullanıcıları 0530 300 1 300 nolu numaradan WhatsApp üzerinden mesaj gönderimi sağladığı zaman sistem otomatik olarak Money Kart sahibini anımsıyor ve sorularını direkt olarak cevaplıyor.

İstanbul Kart ve Migros Money Kart Birbirine Entegre Olduİstanbul Kart ve Migros Money Kart Birbirine Entegre Oldu

WhatsApp hattı sayesinde merak ettiğiniz pek çok sorunun cevabına anında ulaşabiliyorsunuz

Bu tip geliştirilen otomatize sistem sayesinde Migros müşterilerine kolay ve hızlı bir şekilde pek çok konuda bilgi paylaşımı sağlayabiliyor. Hat sayesinde Money Kart’taki güncel puanlarını öğrenebildiğiniz gibi, Money Kazanç, kullanım detayları hakkında da çeşitli bilgilere anında ulaşabiliyorsunuz. Öte yandan herkes sık sık uğradığı Tam Bana Göre kampanyaları hakkında daha detaylı ve hızlı bilgi almanıza yardımcı oluyor.

Size en yakın Migros Mağazası’nın konumunu WhatsApp üzerinden atabiliyor

Sağlıklı Yaşam Yolculuğu projesi ile ilgili olarak detaylı bilgilere ulaşmak isteyen müşteriler, kullanabileceği WhatsApp hattı üzerinden müşterinin konum bilgisi paylaşımı durumunda anında en yakın olan 3 mağazanın konumunu size otomatik olarak atıyor. Bu sayede ise bir nevi navigasyon sağlıyor. Şayet sizde bu tür kolaylıklardan faydalanmak ve merak ettiğiniz sorulara anında cevap almak istiyorsanız, Migrosun yenilenen WhatsApp hattı olan 0530 300 1 300 numaralı telefona mesaj gönderebilirsiniz.

Migros’un tarihçesi

1954 yıllarında İstanbul Belediyesi tarafınca alınan karar sonucu temelleri atılan Migros, İsviçre’de “Ucuzluğun Kralı” ismi ile de biliniyor. Öte yandan o dönemde İstanbul’da yaşayan halka tanzim satışları sunan Migros, dönemin İstanbul Valisi ve Belediye Başkanı Fahrettin Kerim Gökay tarafından açıldı. Migros, Türkiye’de mevcut olan süpermarket zincirlerinden sadece biri. 1975 yılında Koç Topluluğu’nda Vehbi Koç’un istek ve yönlendirmesi ile hisseleri Koç Holding tarafından devralınan süpermarket Migros, 1991 yılında tüm halka açıldı. 1990 yıllarının sonlarına doğru büyük mağazacılık uygulamasına başlayan Migros, 2005 senesinde perakende zinciri olarak bilinen Tansaş’ı satın alarak bünyesini genişletti. 1513 Migros, 39 Macro Center ve 23 5M olmak üzere yurt içerisinde hizmet veren Migros, Yurt dışında ise Kazakistan ve Makedonya’daki 39 Ramstore ile hizmet vermektedir. Son olarak süpermarket Migros insan ve iyi yaşam konularında 2014 ile 2015 yıllarında BİST’in sürdürülebilirlik endeksine giren tek ve ilk market olma özelliğini taşıyor.

 

 

.

 


WhatsApp Yanlış Kişiye Fotoğraf Göndermeyi ÖnleyecekWhatsApp Yanlış Kişiye Fotoğraf Göndermeyi Önleyecek
WhatsApp Durumları Diğer Uygulamalarla BirleşiyorWhatsApp Durumları Diğer Uygulamalarla Birleşiyor

PAYLAŞ