Micrsosoft, Android tabanlı akıllı telefon çıkarabilir - Haberler - indir.com

Micrsosoft, Android tabanlı akıllı telefon çıkarabilir

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-07-16 10:10:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Akıllı Telefonlar

Akıllı telefon sektöründe, kullanıcıların tercih seçenekleri her geçen gün daha da artıyor. Bilindiği üzere bu sektöre adım atacağı konuşulan teknoloji devlerinden birisi de Microsoft olarak karşımıza çıkıyor. Microsoft'un, önümüzdeki yıl içerisinde Surface Phone'nu tanıtması cihazın önümüzdeki yıl satışa sunulması bekleniyordu. Fakat beklenen Surface Phone'dan önce, Microsoft akıllı telefon dünyasına farklı bir sürpriz de yapabilir. Kısa bir süre önce ortaya bir Microsoft yetkilisinin mesajlaşma ekran görüntüsü çıktı. Yetkiliye ait olduğu iddia edilen konuşmaya bakılırsa, Microsoft şu an yeni bir Android tabanlı akıllı telefon üzerinde çalışıyor.

Microsoft yetkilisi, Android tabanlı yeni bir model üzerinde çalıştıklarını söylüyor

Normal şartlarda Microsoft'un, önümüzdeki yıl içerisinde Surface Phone ile akıllı telefon dünyasına girmesi bekleniyordu. Fakat son yaşanan gelişmeler, şirketin başka planlarının da olduğunu ortaya çıkardı. Henüz kesin olmasa da mesajlaşmada bilgi veren kişinin Microsoft Store temsilcisi olduğu söyleniyor.  Konuşma esnasında temsilciye bazı sorular yöneltiliyor ve temsilci, mesajlaşma görüntülerinde açıkça Android tabanlı bir akıllı telefon üzerinde çalıştıklarını dile getiriyor.

Genel anlamda herhangi bir mağazanın satış temsilcisi, yeni ürünlere dair bilgi sahibi olurlar. Bu nedenle Microsoft Store satış temsilcisi olduğu iddia edilen kişinin böyle bir bilgiye sahip olması olası bir şey. Bu durum göz önünde bulundurulduğunda, haber teknoloji dünyasını heyecanlandırmaya yetti. Microsoft tarafından geliştirilen birçok uygulama, Android işletim sisteminde destekleniyor. Bu nedenle uzmanlar da konuyu değerlendirdiklerinde, Microsoft tabanlı bir akıllı telefona göre, şirketin Android tabanlı bir telefonu piyasaya sürmesinin daha yüksek br ihtimal olduğunu söylediler.





PAYLAŞ