Micrososft'tan Xbox'a özel oyun ve oyun stüdyosu! - Haberler - indir.com

Micrososft'tan Xbox'a özel oyun ve oyun stüdyosu!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 59 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-07 10:10:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

Oyun dünyasının en etkin isimlerinden biri olan Microsoft, yeni oyu n stüdyosu ve Xbox’a özel oyunu ile iddialı geliyor.

Her yıl oyun dünyasında, Sony ve Microsoft arasında geçen tatlı bir çekişmeye şahit oluyoruz. Microsoft, genellikle bu çekişmede mağlup gelen taraf olsa da şu sıra bunu tersine çevirecek gibi duruyor. Rakiplerine karşı savaş başlatan Microsoft, yeni haberlerle oyun dünyasını heyecanlandırdı.

Son dönemlerde Microsoft’un Xbox kullanıcıları için var olan sistemi Xbox Games Pass’e daha fazla ağırlık verdiği biliniyor. Microsoft, bununla ilgili olarak, "Oyuncuların Netflix'i olacağız" diye bir açıklamada da bulunmuştu. Yeni projelerine dair yeni haberler çıkan Microsoft’un, bu yıl çok konuşulacağı artık kesin. Şirketin şimdi, Xbox’a özel bir oyun ve stüdyo üzerinde çalıştığı öğrenildi.

Microsoft, oyun dünyasına 2019'da damga vuracak

Yeni oyun stüdyosu, sadece Xbox’a özel oyun üretecek

Bu yıl sıkça konuşulacağı sinyallerini şimdiden veren Microsoft, yeni oyun stüdyosu kurmaya hazırlanıyor. Stüdyoya dair elde edilen bilgilere bakılırsa, stüdyoda yalnızca Xbox’a özel oyunlar üretilecek. Bu oyunlar sadece Xbox Game Studios, Xbox, PC ve mobilde yer alacak. Microsoft tarafından basına tanıtılan bu stüdyo, Age of Empires, Forza, Gears of War, Halo ve Minecraft serilerinin devamını getirecek. Stüdyodan çıkacak olan ilk oyun ise Operencia: The Stolen Sun olacak. Oyun piyasaya çıkar çıkmaz, Game Pass’teki yerini de alacak. Oldukça iddialı hamleler yapan Microsoft’a karşılık, Sony’nin bir adımı olacak mı merak konusu.





PAYLAŞ