Microsoft'un Yeni Tableti Andromeda'da Hologram Teknolojisi Kullanılabilir - Haberler - indir.com

Microsoft'un Yeni Tableti Andromeda'da Hologram Teknolojisi Kullanılabilir

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-11-02 16:20:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Windows Phone ekosistemi ile pazara tutunamayan Microsoft, uzun zamandır Andromeda adlı bir tablet modeli ile gündeme geliyordu. Yeni kaynaklardan gelen bilgi ve haberlere göre bu gizemli ürün hakkında yeni detaylar bulunuyor. Katlanabilir bir yapıya sahip olması beklenen bu tablet diğer yandan katlanabilir yapıya sahip seriyide başlatmış olacak. Şuana kadar hakkında çok fazla detay bulunmayan bu yeni tablet Thurrott kaynaklı habere göre şirketin mobil taraftaki geleceği hakkında bazı ipuçlarını veriyor. Patent çizimlerinden konuşacak olursak iki farklı ekrana sahip olarak gözüken cihaz büyük ekranı ve ufak gövdesi ile dikkat çekiyor.

Şirket tablet için şimdiden UWP uygulamaları geliştirmeye başladığı ifade ediliyor. Kendi kalemine de sahip olması beklenen bu tablet kalemi ile ise takvm ve e-posta gibi uygulamalarda aktif olarak kullanılabilecek. Thurrott tarafından verilen bilgilere göre cihaz üzerinde Alex Kipman çalışmalarını sürdürüyor ve Kinect ile HoloLens'in arkasında yer alan Kipman söylendiği kadarıyla 'holografik' ekran teknolojisi bu projede yer alıyor. Tablete de holografik bir ekran koymak isteyen Microsoft, bu konuda büyük bir atılım yapmayı hedefliyor.

 Holografik ekranı son olarak Red şirketinin akıllı telefonlarında olacağı konusu gündeme gelmişti. Holografik ekran teknolojisi ile ekran içerisindekiler ekran dışına aktarılabiliyor ve ortaya üç boyutlu etkileyici bir görüntü çıkmış oluyor. Bakalım Microsoft söylendiği gibi katlanabilir holografik ekranlı bir tabletle mi gelecek göreceğiz.





PAYLAŞ