Microsoft'un yeni hamlesi Surface Pro 7 - Haberler - indir.com

Microsoft'un yeni hamlesi Surface Pro 7

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 50 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-29 19:35:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Donanım

2012 yılı itibari ile Surface serisine hayat veren Microsoft, serinin yeni modeli Surface Pro 7 ile dikkat çekmeye hazırlanıyor. İşte yeni model ile ilgili detaylar.

Surface adının verildiği yeni bilgisayar serisi, Microsoft’un Apple’a karşı en önemli kozlarından birisi oldu. Farklı özellikleri ile dikkat çeken bilgisayarlar kısa süre içerisinde piyasada beklenen ilgiyi görürken serinin yeni bir modelinin daha piyasaya sürüleceği belirtildi.

Microsoft Surface Laptop 2 tanıtıldı!Microsoft Surface Laptop 2 tanıtıldı!

Laptop pazarında öne çıkmak istiyor!

Aradan geçen 6 yıllık sürenin ardından Surface serisini ilk modellere göre çok üst seviyeye çıkaran Microsoft, Surface Pro 7 modeline de oldukça güveniyor. Özellikle Surface Pro 6 modelindeki tasarım çizgisinin 5’ten çok fazla fark içermemesi kullanıcılar tarafından tepki görünce, Surface Pro 7 ile birlikte tasarımda da ciddi bir değişiklik bekleniyor. Bu bakımdan Surface serisini sevenler için Surface Pro 7 çok daha büyük bir heyecan yaratmış durumda.

Çok Daha Güçlü ve Hızlı Surface Pro 6 Tanıtıldı 

Surface Pro 7 için Microsoft tarafından nasıl bir tasarımın hazırlanacağı tam olarak bilinmese de firmanın Surface Pro 7 için almış olduğu patent görseli sızdırılmış durumda.

İşte Surface Pro 7 için alınan patent;

Surface Pro 7 ne zaman gelecek?

Şu anda çalışmaları devam eden modelin önümüzdeki yıl itibari ile tanıtılarak piyasaya sunulması bekleniyor. Cihaz ile ilgili teknik detaylar ise henüz bilinmiyor.

Uygun Fiyatlı Microsoft Surface Go Tanıtıldı


Microsoft Çin'e özel pembe Surface 2'yi tanıttıMicrosoft Çin'e özel pembe Surface 2'yi tanıttı
Surface Pro 6'nın Tüm Performans Detayları Belli OlduSurface Pro 6'nın Tüm Performans Detayları Belli Oldu

Microsoft Surface Book Reklam Filmi


PAYLAŞ