Microsoft'un X018 Etkinliğinde Sunacağı Yenilikler - Haberler - indir.com

Microsoft'un X018 Etkinliğinde Sunacağı Yenilikler

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 1 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-08 11:45:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Yazılım devi Microsoft’un iki yeni Xbox cihazı üzerinde çalıştığı biliniyor. Bu modellerin merakla beklentisinin yanı sıra bu cihazlar ile beraber gelecek olan yeni ödeme sistemi ve bulut sistemleri de bir hayli merak ediliyor. Yakın zamanda gerçekleşecek olan X018 etkinliği ile beraber şirketin yepyeni özelliklerini ve ürünlerini sunması bekleniyor. Şimdi ise ortaya çıkan X018 etkinlik detaylarına gelin bakalım. Microsoft’un çok yakın bir zamanda Xbox markası adı altında gerçekleştireceği X018 etkinliği oldukça iddialı ve büyük yenilikler ile beraber gelecek.

Microsoft ve Xbox Yenilikleri

Xbox Live Gold Ekim Ayı oyunları belli olduXbox Live Gold Ekim Ayı oyunları belli oldu

X018 etkinliği resmi olarak 10-11 Kasım’da Meksika’da gerçekleştirilecek ve tanıtımın kısa videosu şimdiden bir hayli heycanlandırmayı başarıyor. Markanın Twitter üzerinden gerçekleştirmiş olduğu paylaşıma göre üç büyük oyunun Xbox tarafından sunulacağı belli oluyor. Sunum esnasında PlayerUnknow’s Battlegrounds önemli haberler ve yenilikler ile gözükecek. Ayrıca Shadow of the Tomb Raider’ın çıkışı da gerçekleşecek ve ilk DLC paketi de sunulmuş olacak. Üçüncü ve son sunum ise State of Decay 2 hakkında önemli bilgiler paylaşılarak gerçekleşecek.

X018 etkinliği canlı bir şekilde Xbox’un resmi YouTube hesabı üzerinden yayınlanacak. Diğer yandan yeni ödeme sistemi olan Xbox All Access’in de duyurulmasına kesin gözüyle bakılıyor. 2019 yılı içinde testlerine başlanacak olan Project xCloud özelliğini ise yine bu etkinlik ile beraber göreceğiz. Xbox adına birçok yeniliklerin yer alacağı etkinlikte Xbox One’a gelecek olan Alexa desteği de duyurulacak. Test denemeleri ABD’de yer alan bazı Xbox Insiders üyeleri için açık olurken yakın zamanda tüm kullanıcılar için duyurulmuş olacak.

Diğer yandan Echo ve Alexa gibi ürünleri Xbox One tarafından kontrol etmek mümkün olacak. Xbox One’u ses ile açma ve oyun başlatma komutları gibi birçok durumu ses ile gerçekleştirmek mümkün olacak.  


Xbox Live Gold'a Çok Büyük Bir Zam GeldiXbox Live Gold'a Çok Büyük Bir Zam Geldi
Xbox Live Gold Kasım ayı ücretsiz oyunları açıklandıXbox Live Gold Kasım ayı ücretsiz oyunları açıklandı
PS4 ve Xbox One'da En Çok Satan 10 Oyun AçıklandıPS4 ve Xbox One'da En Çok Satan 10 Oyun Açıklandı

PAYLAŞ