Microsoft'un ücretli abonelik hizmetlerinde ücretsiz olarak sunulmaya başlayan oyunlar - Haberler - indir.com

Microsoft'un ücretli abonelik hizmetlerinde ücretsiz olarak sunulmaya başlayan oyunlar

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 31 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-09-01 13:00:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Donanım

Microsoft, Xbox Live Gold ve Xbox Game Pass Ultimate aboneleri için ücretsiz bir şekilde sunacağı Eylül ayı oyunlarını erişime açtı. Bu bağlamda ücretli abonelik paketine sahip olan oyunseverler, Tom Clancy's The Division ve Blob 2'ye bugün itibarıyla ücretsiz olarak erişebiliyorlar.

ABD merkezli teknoloji devi Microsoft, oyuncuların yüzlerini güldüren abonelik hizmetlerine sahip. Oyuncular, box Live Gold ve Xbox Game Pass Ultimate olarak adlandırılan bu hizmetler sayesinde Microsoft'un sunmuş olduğu önemli avantajlardan faydalanma imkanı yakalıyorlar. Örneğin bu abonelikler kapsamında oyuncular, her ay bazı oyunları ücretsiz olarak oynayabiliyorlar.

EA Play Steam yayınlandığı gibi zamlandıEA Play Steam yayınlandığı gibi zamlandı

Microsoft, geçtiğimiz hafta yapmış olduğu bazı açıklamalar ile Eylül ayında abonelerine özel ücretsiz olarak sunacağı oyunları açıklamıştı. Oyuncular da bugünden itibaren Microsoft'un ücretsiz bir şekilde dağıtmaya başladığı oyunlara erişme imkanı elde ettiler. Peki ücretsiz dağıtılan bu oyunlar hangileri ve ne zamana kadar bu oyunlara ücretsiz erişim sağlanabilecek?

İşte Microsoft'un ücretli abonelik hizmetlerinde ücretsiz olarak sunulmaya başlayan oyunlar

Microsoft tarafından yapılan açıklamaya göre Xbox Live Gold ve Xbox Game Pass Ultimate aboneleri, Eylül ayı içerisinde Tom Clancy's The Division ve Blob 2 gibi sevilen oyunlara ücretsiz olarak erişme imkanı yakalayacaklar. Özellikle 2016 yılında piyasaya sürülmüş olan Tom Clancy's The Division, oyunculara benzersiz bir deneyim sunacak gibi görünüyor. Bu arada Tom Clancy's The Division, sadece Xbox One kullanıcıları tarafından ücretsiz olarak deneyimlenecek.

Microsoft'un Xbox 360 ve Xbox One için ücretsiz bir şekilde sunmaya başladığı ikinci oyun ise Blob 2 oldu. İlk defa 2016 yılında piyasada yerini almış olmasına rağmen oyuncuların beğenisini kazanmayı başarın platform oyunu, oyunculara eğlenceli zamanlar yaşatacak. Bu arada, de Blob 2'nin geriye dönük uyumluluk programının bir parçası olduğunu, bu yüzden de Xbox One'da oynanabileceğini belirtelim.

Bunlara ek olarak Microsoft, geçtiğimiz ay Xbox One oyuncuları için Override: Mech City Brawl isimli oyunu ücretsiz bir şekilde sunmaya başlamıştı. Bu kampanya 15 Eylül tarihine kadar devam edecek. 15 Eylül tarihinde Xbox One oyuncuları, The Book of Unwritten Tales 2 macera oyununa erişim sağlayabilecekler. Bu bağlamda Tom Clancy's The Division 30 Eylül, de Blob 2 15 Eylül, The Book of Unwritten Tales 2 ise 15 Ekim tarihine kadar ücretsiz olarak oynanabilecek. 

Son olarak, Microsoft'un ücretli oyun abonelerine Eylül ayında ücretsiz olarak sunacağı bir oyun daha bulunuyor.  Armed and Dangerous olarak isimlendirilen bu oyun da tıpkı de Blob 2 gibi geriye dönük uyumluluk programının bir parçası. Bu da oyunun Xbox One üzerinde de oynanabileceği anlamına geliyor. Oyunseverler, Armed and Dangerous'a 16 Eylül itibarıyla erişebilecekler.

 



PAYLAŞ