Microsoft'un Office Uygulamaları Chrome'a Geldi - Haberler - indir.com

Microsoft'un Office Uygulamaları Chrome'a Geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Geçtiğimiz ay içerisinde iOS platformunda yayınlandığını yaptığımız haberde duyurduğumuz Microsoft Office uygulamaları Chrome Web Mağazası'nda yayınlanarak kullanıcıların indirmesine sunuldu.

Bugün itibariyle ücretsiz olarak indirilebilen Office uygulamaları Excel OnlineWord Online, Powerpoint Online ve OneNote Online'dan oluşuyor. Chrome uygulama başlatıcı içerisinde bulunan bu uygulamalar sayesinde kolay bir şekilde Office belgelerinizi oluşturabilirsiniz.

Word Online

Office Online uygulamalarına Chrome Web Mağazası üzerinde arama yaparak ulaşabileceğiniz gibi uygulamaları tarayıcınıza eklediğiniz takdirde Uygulamalar bölümünden açabiliyorsunuz. Eğer isterseniz bilgisayarınıza yükleyeceğiniz Chrome Uygulama Başlatıcı sayesinde de Office Online uygulamalarını masa üstünden çalıştırabilirsiniz.

PowerPoint Online

Masaüstünde bulunan Office uygulamalarıyla da entegre bir şekilde çalışabilen Office Online, ayrıca gerçek zamanlı yazma ve çalışma işleriniz içinde kolaylıkla kullanılabiliyor. Bunun yanı sıra Office Online üzerinde oluşturduğunuz çalışmalarınızı OneDrive'a kayıt edebilir ve belgelerinize başkalarının da ulaşması için gerçek zamanlı paylaşıma açabilirsiniz.

Office Online uygulamalarına aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla ulaşabilir ve Chrome tarayıcınız üzerine yükleyebilirsiniz.





PAYLAŞ